_MG_2608.jpg
_MG_2556.jpg
verkkovalmennus3.jpeg
P2251707.JPG
_MG_2408.jpg
verkkovalmennus.jpeg
verkkovalmennus1.jpg
_MG_2479.jpg
IMG_2399.jpg
_MG_2608.jpg

Kohti kukoistavaa elämää


PUHKEA KUKKAAN POSITIIVISEN PSYKOLOGIAN KEINOIN

ILMOITTAUDU MUKAAN TAI LUE LISÄÄ ALTA!

SCROLL DOWN

Kohti kukoistavaa elämää


PUHKEA KUKKAAN POSITIIVISEN PSYKOLOGIAN KEINOIN

ILMOITTAUDU MUKAAN TAI LUE LISÄÄ ALTA!

Lähde kanssamme lennolle kohti kukoistusta

Valmennettavien tyytyväisyys jopa 4,7 / 5!

8 viikon Kohti kukoistavaa elämää -verkkovalmennus tarjoaa sinulle tietoa ja taitoa merkitykselliseen ja kukoistavaan elämään. Valmennus pohjautuu positiiviseen psykologiaan ja kukoistuksen kehykseen, jonka osa-alueet ovat: myönteisyys, uppoutuminen, ihmissuhteet, merkitys, aikaansaaminen ja elinvoimaisuus.

Tuntuuko sinusta, ettet ole saavuttanut täyttä potentiaaliasi? Mitä jos et murehtisi enää yhtä paljon, vaan etsisit sen sijaan ratkaisuja? Haluatko lisätä onnellisuuttasi, itsevarmuuttasi ja energisyyttäsi ja samalla olla armollisempi itseäsi kohtaan?

Jos uskot voivasi vaikuttaa elämääsi ja tarvittaessa muuttaa sitä ja uskot itsesi, ihmissuhteidesi ja urasi kehittämiseen. Jos olet utelias ja haluat tutustua tieteeseen, joka tutkii merkityksellisyyden ja onnellisuuden lisäämistä, lupaamme sinulle, että 8 viikon aikana voit pysyvästi lisätä kukoistusta elämääsi.

Vaikkakin kurssi on vielä osaltani kesken, olen jo huomannut merkittäviä muutoksia ajattelutavassani. Suoraan sanottuna en olisi koskaan uskonut kuinka paljon tällä kurssilla on vaikutusta elämään.
— Ville
Kurssin myötä oivalsin monia pieniä asioita, jotka helposti unohtuu, ja sain myös puhtia oman elämäni kehittämiseen. Kurssi ei tietenkään tee ihmeitä, mutta voi varmasti auttaa jokaista elämäänsä pohtivaa eteenpäin. Itse koen ainakin suhtautuvani asioihin positiivisemmin ja rauhallisemmin kuin aikaisemmin.
— Michaela, toimittaja ja yrittäjä
_MG_2556.jpg

Kurssin sisältö


Kurssin sisältö


Kurssi kestää 8 viikkoa. Julkaisemme yhden osa-alueen kerrallaan joka maanantai seuraavan aikataulun mukaisesti:

Ensimmäinen askel: Mitä ovat positiivinen psykologia ja kukoistuksen kehys
Myönteisyys: Miksi meillä on tunteet ja miten ymmärtää niitä paremmin
Uppoutuminen: Miten kokea enemmän huippukokemuksia ja tunnistaa omat vahvuudet
Ihmissuhteet: Miksi ihmissuhteet ovat meille tärkeitä ja miten vaalia niitä
Merkitys: Mikä on merkityksen merkitys ja mitä hyötyä vastoinkäymisistä voi olla
Aikaansaaminen: Miten lisätä tuottavuutta ja saada aikaan enemmän
Elinvoimaisuus: Mikä on mielen ja kehon yhteys ja miten huolehtia kehosta
Kohti kukoistusta: Miten aikaansaada pysyvää muutosta

Käy kurssi itsenäisesti tai osallistu PLUS-valmennukseen, jossa saat 6 henkilökohtaista valmennusta! PLUS-valmennukseen on paikkoja rajoitettu määrä.

verkkovalmennus3.jpeg

Sinä olet tärkeä


SATSAAMALLA ITSEESI AUTAT MYÖS MUITA

Sinä olet tärkeä


SATSAAMALLA ITSEESI AUTAT MYÖS MUITA

Löydettyämme positiivisen psykologian aloimme molemmat opiskella alaa. Opimme teorian ja käytännön kautta, että voimme vaikuttaa omaan hyvinvointiimme ja onnellisuuteemme. Olemme käyttäneet vuosia ja kymmeniä tuhansia euroja näiden asioiden opiskeluun ja harjoittamiseen ja huomanneet vaikutuksia kaikilla elämän eri osa-alueilla. Koska olemme itse saaneet näistä opeista niin paljon, haluamme auttaa myös sinua polullasi kohti kukoistusta. Siksi olemme koonneet keskeiset opit yhteen verkkokurssiin.

Kurssi antaa sinulle käytännön strategioita onnelliseen elämään muun muassa useiden tieteellisesti todistettujen tehtävien avulla. Kun panostat kurssiin, voit saavuttaa seuraavia lopputuloksia:

 

Ymmärrät tunteitasi ja voit tehdä huonoista päivistä parempia
Vähennät tylsyyden tunnetta ja voit elää täysillä
Parannat ihmissuhteitasi
Muutat vastoinkäymiset ja kärsimyksen merkityksellisyydeksi ja tarkoitukseksi
Lopetat valittamisen ja etsit ratkaisuja
Lisäät tuottavuuttasi ja otat askeleita kohti unelmiasi
Syöt, nukut ja liikut paremmin
Lisäät läsnäoloa elämääsi

 

Sinä olet tärkeä ja elämäsi on tärkeä. Ei ole mitään niin arvokasta kuin kukoistava elämä. Eikä matka kohti kukoistusta ole itsekästä. Se saattaa olla jopa tärkein keino myötävaikuttaa, se parantaa ilmapiiriä, inspiroi ja tarttuu lähelläsi oleviin ihmisiin. Maailman parantaminen alkaa itsestäsi!

P2251707.JPG

Mitä sinä saat?


KURSSILAISTEN TYYTYVÄISYYS 4,7/5!

Mitä sinä saat?


KURSSILAISTEN TYYTYVÄISYYS 4,7/5!

Viikoittaisia kukoistuksen kehykseen perustuvia videoita. Kehys sisältää seuraavat elementit: myönteisyys, uppoutuminen, ihmissuhteet, merkitys, aikaansaaminen ja elinvoimaisuus -  arvo 480 €

Kukoistuksesi mittauksen ja kartoituksen - arvo 120 €
Viikoittaisia tehtäviä sekä tehtäväkirjan - arvo 400 €
Henkilökohtaisen tuen koko kurssin läpi - arvo 300 €
Pääsyn mukaan kurssilaisten omaan yhteisöön - korvaamaton arvo!

Kurssin kesto on kahdeksan viikkoa. Materiaalit ovat käytössäsi ympäri vuorokauden laitteella kuin laitteella.

Valmennuksen arvo on siis yhteensä vähintään 1200 euroa. Haluamme kuitenkin jakaa tätä tietoa mahdollisimman monelle, joten hintamme on huomattavasti halvempi.

_MG_2408.jpg

Miksi me?


POSITIIVISEN PSYKOLOGIAN VALMENTAJAT

Miksi me?


POSITIIVISEN PSYKOLOGIAN VALMENTAJAT

Jos et koe eläväsi aivan täyttä elämää, tiedämme tunteen. Olemme itse molemmat olleet lupaavilla urapoluilla. Kaikki näytti ulkopuolisten silmin olevan hyvin, mutta silti koimme, että jotakin puuttuu. Emme eläneet aivan omannäköistä elämää emmekä kukoistaneet. Emmekä olleet yksin asian kanssa; erään tutkimuksen mukaan ainoastaan noin 17 prosenttia meistä kukoistaa.

Hyvä uutinen on kuitenkin se, että lisäämällä tietämystä ja yhdistämällä opit käytäntöön pystymme vaikuttamaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiimme

Me Joyllan valmennustiimissä olemme itse päättäväisesti työstäneet haasteitamme ja saaneet paljon hyötyä ja apua opettamistamme menetelmistä. Olemme myös valmentaneet ihmisiä saavuttamaan tavoitteitaan ja elämään enemmän omannäköistä elämää. Intohimonamme on auttaa ihmisiä ja yhteisöjä kukoistamaan. Haluamme auttaa myös sinua polullasi kohti kukoistusta!

joyllanetta

Netta Lehtonen
Myötätuntoinen ja kannustava valmentaja ja asiantuntija. Netan intohimona on jakaa tietoa ja taitoa merkitykselliseen ja hyvään elämään. Kauppatieteiden kandidaatti ja soveltavan positiivisen psykologian maisteri. Hän toimii myös avustavana luennoitsijana positiivisen psykologian tiimissä University of East Londonissa. 

joyllapaulina

Paulina Piippo
Innostava ja lämmin valmentaja ja esiintyjä. Paulinan intohimona on auttaa ihmisiä elämään merkityksellistä elämää. Diplomi-insinööri ja soveltavan positiivisen psykologian maisteri on myös innostunut taiteiden, kuten musiikin ja teatterin, vaikutuksista hyvinvointiin.

verkkovalmennus.jpeg

Valmennettavien kauniita sanoja


Valmennettavien kauniita sanoja


Positiivisen psykologian kurssi Kohti kukoistavaa elämää oli erittäin mielenkiintoinen ja tiivis paketti positiivisen psykologian perusteisiin. Samalla se loi polkua kohti omaa kukoistavaa elämää ja sen tarjoamia voimavaroja. Kurssi sopii myös hyvin eri alojen ammattilaisten käyttöön, monet positiivisen psykologian osa-alueet toimivat työelämässä ja ihmisten kohtaamisissa vaikkapa ohjaus- ja neuvontatyössä.
— Saara, opettaja
Hyvin valitut harjoitteet haastoivat pohtimaan omia toiveita ja tavoitteita. Jokaisella valmennuskerralla koin oivalluksia ja tein konkreettisia suunnitelmia, joiden mukaan myös etenin. Valmennus oli erityisen hyödyllistä niissä asioissa, missä koin vaikeutta edetä itsenäisesti. Tämä 10 kerran valmennus vei minua huimia harppauksia eteenpäin työelämän suunnitelmissani!
— Satu, valmentaja
verkkovalmennus1.jpg

Kokeile riskittä


TYYTYVÄISYYTESI ON MEILLE TÄRKEÄ

Kokeile riskittä


TYYTYVÄISYYTESI ON MEILLE TÄRKEÄ

Toivomme ja uskomme, että saat valmennuksesta paljon irti ja pystymme auttamaan sinua polullasi kohti kukoistusta. Haluamme kuitenkin tarjota sinulle 30 päivän rahat takaisin -takuun, jotta pystyt täysin riskittömästi kokeilemaan valmennusta. Mikäli et ole 30 päivän kuluessa täysin tyytyväinen kurssiin, palautamme sinulle koko ostosumman. Voit siis lähteä kokeilemaan kurssia riskittömästi!

OLETKO VALMIS?

Lähtölaskenta kohti kukoistusta alkaa!

8 viikon Kohti kukoistavaa elämää -verkkovalmennus tarjoaa sinulle tietoa ja taitoa merkitykselliseen ja kukoistavaan elämään. Kurssi pohjautuu positiiviseen psykologiaan ja Kukoistuksen kehykseen, jonka osa-alueet ovat: myönteisyys, uppoutuminen, ihmissuhteet, merkitys, aikaansaaminen ja elinvoimaisuus.

HINTA 148 €

Tee vuodestasi todellisen kasvun ja vaikuttamisen vaihe! Nextille levelille nouseminen sujuu ketterämmin valmentajan tuella, joten mikäli haluat mennä vauhdilla kohti unelmiasi ja menestystä, on Kohti kukoistavaa elämää PLUS oikea vaihtoehto sinulle. Tämä sisältää verkkovalmennuksen lisäksi 6 henkilökohtaista valmennusta.

HINTA 724 €

Täynnä!

_MG_2479.jpg

Tarvitsetko apua?


Tarvitsetko apua?


Onko sinulla kysyttävää? Laita viestiä osoitteeseen info@joylla.com niin autamme sinua eteenpäin!

Tässä vielä muutama kysymys, joihin usein törmäämme:

TARVITSEEKO SISÄLTÖÄ KATSOA TIETTYYN AIKAAN?

Kurssin sisältö on valmiiksi videoitua ja voit vapaasti katsella niitä oman aikataulusi mukaan. Sisältö on saatavilla ympäri vuorokauden eri laitteilla.

PYSTYNKÖ SOVITTAMAAN KURSSIN KIIREISEEN ELÄMÄÄNI?

Videot ovat lyhyitä ja katsottavissa missä ja milloin vain. Tehtäväkirja tukee omaa oppimista ja sitä voit täytellä haluamasi mukaan, missä ja milloin vain. Erittäin iso osa arjestasi koostuu tavoista, joten uusien hyvien tapojen omaksuminen voi jopa auttaa sinua säästämään aikaa tulevaisuudessa!

SAANKO TODELLA RAHANI TAKAISIN, JOS EN OLE TYYTYVÄINEN?

Juuri näin! Sinulla on 30 päivää aikaa tutustua kurssiin täysin riskittä. Voit lopettaa kurssin 30 päivän aikana, jolloin palautamme sinulle rahasi takaisin.

IMG_2399.jpg

Kyllä, haluan mukaan!


Kyllä, haluan mukaan!


TUle mukaan valmennukseen!

Liity satojen tyytyväisten valmennettavien joukkoon ja starttaa matka kohti kukoistusta. Voit myös ostaa kurssin lahjaksi!

Olemme aivan varmoja, että hyödyt kurssista!

8 viikon kukoistuksen kehykseen perustuva verkkovalmennus.

HINTA 148 €

8 viikon verkkovalmennus + 6 henkilökohtaista valmennusta. Tämä on mahdollisuutesi harpata uudelle tasolle!

HINTA 724 €

Täynnä!

Voit maksaa kurssin turvallisesti luottokorteilla (Visa, MasterCard ja American Express) tai verkkopankissa. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@joylla.com, jos haluat maksaa laskulla.

Valmennuksesta sanottua:

Kiitos upeasta positiivisen psykologian verkkokurssista! Pidin siitä, miten aiheita käsiteltiin tieteellisen tutkimustiedon kautta, kuitenkin koko ajan käytäntöön soveltaen. Etenkin omaan arkeen kytkeytyvät harjoitukset olivat hyödyllisiä ja muuttivat jo lyhyessä ajassa omaa tapaa nähdä asioita. Luentovideoita oli mukava kuunnella ja pidin kouluttajien tavasta kertoa myös siitä, miten teemat näkyvät heidän omassa elämässään. Monet aiheet jäävät mietityttämään vielä kurssin jälkeenkin.
— Satu, psykologi
Ihan mieletön valmennus! Sain isosti apua mieltäni askarruttaneisiin haasteisiin työrintamalla. Valmennus on kannustavaa ja innostavaa, voin lämmöllä suositella valmennusta ihan jokaiselle! Joka kerralla lopetin session motivoitunein mielin ja valmiina kohtaamaan jokaisen haasteen mitä vastaan tulee hyvillä mielin. Positiivinen kokemus!
— Tytti