Kohti kukoistavaa elämää

kke.png
kke.png

Kohti kukoistavaa elämää

148.00

Puhkea kukkaan positiivisen psykologian verkkovalmennuksen keinoin

Quantity:
Osallistun valmennukseen

8 viikon Kohti kukoistavaa elämää -verkkovalmennus tarjoaa sinulle tietoa ja taitoa merkitykselliseen ja kukoistavaan elämään. Kurssi pohjautuu positiiviseen psykologiaan ja Kukoistuksen kehykseen, jonka osa-alueet ovat: myönteisyys, uppoutuminen, ihmissuhteet, merkitys, aikaansaaminen ja elinvoimaisuus.

Tuntuuko sinusta, ettet ole saavuttanut täyttä potentiaaliasi? Mitä jos et murehtisi enää yhtä paljon, vaan etsisit sen sijaan ratkaisuja? Haluatko lisätä onnellisuuttasi, itsevarmuuttasi ja energisyyttäsi?

Jos uskot voivasi vaikuttaa elämääsi ja tarvittaessa muuttaa sitä ja uskot itsesi, ihmissuhteidesi ja urasi kehittämiseen. Jos olet utelias ja haluat tutustua tieteeseen, joka tutkii merkityksellisyyden ja onnellisuuden lisäämistä, lupaamme sinulle, että 8 viikon aikana voit pysyvästi lisätä kukoistusta elämääsi.

Kurssi on saanut huikeaa palautetta. Tyytyväisyys 4,7/5. Lisätietoja kurssista ja palautteista löydät täältä. 

“Vaikkakin kurssi on vielä osaltani kesken, olen jo huomannut merkittäviä muutoksia ajattelutavassani. Suoraa sanottuna en olisi koskaan uskonut kuinka paljon tällä kurssilla on vaikutusta elämään.” — Ville