Yrityksemme nimen valitseminen ei ollut helppoa. Joylla tuntui kuitenkin heti vahvalta ehdokkaalta, sillä nimessä yhdistyvät kivasti kansainvälisyys ja suomalaisuus. Englanninkielinen sana joy tarkoittaa iloa ja kuvastaa hyvin sekä meitä että yritystämme. Teemme työtämme ilolla ja intohimolla. Emme tällä tarkoita, että meidän tai muiden tulisi aina olla iloisia. On kuitenkin tärkeää nauttia elämästä ja tunnistaa asiat, joista saamme energiaa. Positiivisten tunteiden, kuten ilon, on muun muassa todettu lisäävän optimismia, resilienssiä (muutosketteryyttä), avoimuutta ja ymmärtäväisyyttä.

Mistä sinä iloitset? Mikä tuo iloa elämääsi?

Saatamme usein olla hyviä tekemään muita iloisiksi ja tietämään, mistä muut iloitsevat. Kaikki eivät kuitenkaan ole pysähtyneet miettimään, mitkä asiat tuovat iloa itsellemme.

Suosittelemme tekemään listan asioista, joista SINÄ iloitset ja saat energiaa. Mieti miten voit lisätä näitä asioita elämääsi ja tee toimintasuunnitelma. Yksi hyvä tapa on varata kalenteriin aikaa iloa tuoville asioille. Näin kalenteristasi löytyy energiaa antavia asioita, joita voit odottaa ilolla. Ilon jakamisen on tutkittu lisäävän iloa, joten jaa ihmeessä listasi sisältö lähimmäistesi kanssa. Pidä hyvää huolta itsestäsi, sinä ansaitset ILOA.

Ilolla,
Netta

Comment