Kohti kukoistavia tapoja -verkkokurssi

tapoja (1).png
tapoja (1).png

Kohti kukoistavia tapoja -verkkokurssi

44.00

Kokeile riskittä - 14 päivän tyytyväisyystakuu! 

Quantity:
Osta kurssi

Uutta muutosta uuteen vuoteen!

Suuret muutokset alkavat pienistä askeleista. Tämä kurssi on sinulle, jos haluat luoda elämääsi hyviä tapoja ja päästä eroon piintyneistä tavoista. Kurssilla opit miksi uusia tapoja on niin vaikea ylläpitää ja miksi me usein palaamme takaisin vanhoihin tottumuksiimme.

Oletko huomannut, ettet tutulla automatkalla joudu keskittymään reittivalintoihisi? Tai että sängystä noustessasi saatat automaattisesti suunnata hammaspesulle? Suuren osan arkisista askareistamme suoritamme autopilotilla. Vähintään 40 prosenttia päivittäisistä teoistamme koostuu nimittäin tavoista. 

Tiedostamalla tapasi ja vaikuttamalla niihin voit saada aikaan suuriakin muutoksia. Opit keinoja, joiden avulla muutat, poistat ja luot uusia pysyviä tapoja. Tieteestä saamme hyviä keinoja tavoitteiden saavuttamiseen ja käytännön harjoitteilla pääset hyvään vauhtiin kohti muutosta!

Kurssi koostuu videoista, joiden lisäksi saat tehtäväkirjan. Facebook-ryhmässä voit halutessasi tutustua muihin kurssilaisiin.

Joyllan verkkokurssit ovat saaneet loistavaa palautetta, asiakastyytyväisyys on jopa 4,7 / 5! Ja voit lähteä riskittä kokeilemaan kurssia, sillä tarjoamme 14 päivän tyytyväisyystakuun.

Voit ostaa kurssin myös lahjaksi!