Kukoistuskekkerit 12.1.

P1200031 (1).jpg
P1180881.jpg
P1200077.jpg
P1190134.jpg
P1190023 (1).jpg
P1190009.jpg
P1200453.jpg
P1190893.jpg
P1200031 (1).jpg
P1180881.jpg
P1200077.jpg
P1190134.jpg
P1190023 (1).jpg
P1190009.jpg
P1200453.jpg
P1190893.jpg

Kukoistuskekkerit 12.1.

68.00

Kukoistuskekkerit on tarkoitettu kaikille Positive Psychology Practitioner -koulutuksen käyneille tai koulutuksessa oleville.

Quantity:
Haluan mukaan!

Tulevien toukokuisten (4.5.2019) Kukoistuskekkereiden sivun löydät täältä!

Tervetuloa Joyllan toisiin Kukoistuskekkereihin! Kekkerit järjestetään rennoissa tunnelmissa lauantaina 12.1. kello 12 - 18 Helsingin Lauttasaaressa, Itälahdenkatu 20 A, 3. kerros.

Päivän aikana on luvassa mm.

  • virkistystä sekä mielelle että keholle

  • maukasta kasvisruokaa: lounaaksi sekä iltapalaksi!

  • viime Kukoistuskekkereiden innoittamana yhdessä valitsemamme tempauksen/konkreettisen teon suunnittelua: nyt viedään ideat käytäntöön!

  • rentoa ja hauskaa yhdessäoloa sekä mahdollisuus jatkaa vapaamuotoista illanviettoa porukalla

  • ja pakkohan se on mainita: herkullisia kakkuja tietenkin!

Kukoistuskekkerit on tarkoitettu kaikille Positive Psychology Practitioner -koulutuksen käyneille tai koulutuksessa oleville.

MUUTOKSIA KEKKEREIDEN OHJELMAAN

Ohjelmassa on tapahtunut pieniä muutoksia. Naurujoogan vetäjämme Noora on valitettavasti estynyt tulemasta paikalle. Toivotamme Nooralle pikaista paranemista!

Hänen tilalleen olemme saaneet jopa kaksi vierailevaa tähteä meitä ihastuttamaan. He molemmat myös opiskelevat Joyllan PPP-koulutuksessa.

Satu Pihlaja tulee vetämään valmennuksen teemalla “Ajatusten ja tunteiden johtaminen”. Valmennuksessa käydään läpi joitakin tavallisia kompastuskiviä oman mielen johtamisessa sekä käytännönläheisiä esimerkkejä ja harjoituksia. Niiden avulla voit valjastaa ajatukset ja tunteet avuksesi – sen sijaan että ajatukset ja tunteet hankaloittaisivat elämääsi.

Satu on valmentaja, erikoispsykologi ja tietokirjailija, joka on toiminut psykologina, psykoterapeuttina ja kouluttajana. Hän on valmentanut yksilöitä, ryhmiä ja organisaatioita itsensä johtamisen teemoista ja tavoitteellisuudesta sekä tehnyt kehittämistyötä verkkopalveluiden parissa. Viime vuonna julkaistu Sadun valmennuksellinen tietokirja Aikaansaamisen taika – näin johdat itseäsi (Atena 2018) käsittelee monipuolisesti itsensä johtamista.

Toinen säkenöivä tähtemme on Anna-Sofia Kuoppalaakso. Hän on kehomieli-intoilija, joogaopettaja ja terveystieteiden maisteri (liikuntalääketiede). Maailman (ruoka)kulttuureista innostuvan Anna-Sofian intohimona on auttaa ihmisiä käyttämään potentiaaliaan ja edistämään myötätuntoista suhtautumista kehoonsa. Anna-Sofia ohjaa meille Kukoistuskekkereillä kehoa hellivän ja kehotietoisuutta herättelevän joogaharjoituksen, johon on ammennettu elementtejä positiivisen psykologian vahvuusajattelusta.
(Mitään ”hikijoogaa” ei ole luvassa. Eli pukeutumiskoodina rento, mukava vaatetus, vaihtovaatteita ei tarvitse ottaa mukaan.)  

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Päivän hinta on 68 euroa. Se sisältää ruokailun (lounas, kahvittelu ja kevyt iltapala). Ilmoitathan meille mahdollisista ruoka-aineallergioista.

Varaa paikkasi maanantaihin 7.1. mennessä!

Luomme yhdessä lämminhenkisen ja iloisen tapahtuman, jossa jokainen kokee olevansa turvassa ja saavansa kukoistaa omalla tavallaan. Lämpimästi tervetuloa sinä ihana ja ainutlaatuinen yhteisömme tärkeä jäsen. <3

Syksyn Kukoistuskekkereillä parasta oli päästä tutustumaan erilaisiin ihmisiin, joilla oli kuitenkin sama yhdistävä tekijä, kiinnostus positiiviseen psykologiaan. Vaikka tulin kekkereihin kiireellä, niin siellä oli mahdollisuus pysähtyä, rentoutua ja käydä mielenkiintoisia keskusteluita. Toiminta vei meitä kohti päivän teemaa ja samalla teimme myös yhdessä katsauksen positiivisen psykologian tulevaisuuteen Suomessa ja maailmalla. Jokaisella meistä on osaamista, tietoja ja taitoja, joilla tuoda hyvää toisille. Kekkereistä keho ja mieli saivat virtaa ja voimaa. Kotiin lähti keveämmät, kiireettömät askeleet sekä ravittu mieli ja keho.
— Tiia Trogen
Joyllan syyskuiset Kukoistuskekkerit olivat aivan mahtavat. Oli upeaa nähdä ihan livenä kaikkia niitä ihmisiä, joiden kanssa olin ollut verkossa paljon yhteyksissä. Kekkereillä välittyi hieno välittämisen meininki. Keskusteluissa oltiin vahvasti opiskeluaiheemme ympärillä, mikä oli tosi voimauttavaa ja ihanaa. Ihana oli myös tavata koulutuskaverini Jenny, jonka kanssa olimme puhuneet tuntikaupalla puhelimessa, mutta emme koskaan ennen kasvotusten.

Kaiken kaikkiaan seura oli mainiota, samoin ruoka. Monenlaiset harjoitukset ja meditaatiot olivat hienoja. Paljon opin taas lisää, muun muassa vahvuuksista.

Odotan innolla tammikuun Kukoistuskekkereitä. Tällä kertaa varaudun myös yöpymään pääkaupunkiseudulla, jottei tarvitse lähteä kiireessä, eikä energiaa mene matkustamiseen. En malta odottaa, mitä kaikkea on taas tarjolla. Naurujooga loistavan Nooran vetämänä kuulostaa huikealta. Ja se, että saan taas nähdä kanssani samoista asioista kiinnostuneita ihmisiä, on varmasti se isoin juttu
— Mari Granholm

Tämän sivun alussa olevat kuvat on otettu Kukoistuskekkereiltä syyskuussa 2018.