Kukoistuskekkerit 4.5.

joylla22.jpg
JOYLLA4.jpg
Joylla12.jpg
Joylla13.jpg
JOylla20.jpg
Joylla23.jpg
joylla26.jpg
joylla27.jpg
JOYLLA3.jpg
joylla22.jpg
JOYLLA4.jpg
Joylla12.jpg
Joylla13.jpg
JOylla20.jpg
Joylla23.jpg
joylla26.jpg
joylla27.jpg
JOYLLA3.jpg

Kukoistuskekkerit 4.5.

68.00

Kukoistuskekkerit on tarkoitettu kaikille Positive Psychology Practitioner -koulutuksen käyneille tai koulutuksessa oleville.

Quantity:
Haluan mukaan!

Tervetuloa Joyllan kolmansiin Kukoistuskekkereihin! Kekkerit järjestetään rennoissa tunnelmissa lauantaina 4.5. 2019 kello 12 - 18 Helsingissä, Amcham Finlandin tiloissa, Eteläranta 6 A 8.

Päivän ohjelma:

12 - 13 Tervetuloa & lounas
13.00 Päivään orientoitumista
13.45 Positiivisen psykologian vaikuttavuus numeroina: Paulina ja Netta
14.45 Kakkukahvit
15.30 Olet rakas ja turvassa: Jari Koponen
16.30 Aivojumppaa ja kehon hellintää
17.30 Iltapala ja tilaisuuden päättäminen
18.00 Mahdollisuus jäädä jatkamaan iltaa yhdessä

Kukoistuskekkerit on tarkoitettu kaikille Positive Psychology Practitioner -koulutuksen käyneille tai koulutuksessa parhaillaan oleville.

Vierailevana tähtenä on vihakouluttaja ja -valmentaja Jari Koponen. Hän pitää muun muassa suosittuja vihatyökursseja ”jokaiselle, joka haluaa vahvistaa rakentavaa suhdetta vihan tunteeseen eli jokaiselle, joka haluaa vahvistaa rakkaudellista tunnejohtajuutta”. Jarin luennon otsikkona on ”Olet rakas ja turvassa”. Luento sisältää muiden muassa tällaisia ajatuksia: ”Ainoa este rakkauden ja turvan kokemiselle on pelko ja erityisesti pelon torjuminen. Mitä enemmän vastustamme pelkoa, sitä enemmän voimamme menevät pelon vastustamiseen.”

Joyllan Lenita tapasi Jarin jo etukäteen ja jututti häntä vihasta ja rakkaudesta. Voit katsoa haastattelun tästä:

Kekkereiden ohjelmassa on siis myös Joyllan Netan ja Paulinan katsaus tutkimustuloksiin: miten positiivisen psykologian vaikuttavuutta voi numeroilla perustella?

Totta kai luvassa on myös liikunnallinen osuus jo kerrassaan perinteeksi muodostuneeseen tapaan.

Ja mitä kaikkea upeaa yhdessä keksimmekään!

Vielä muutamat sanat menusta ynnä muusta: Tarjolla on herkullinen lähi-itämainen buffet-lounas, jonka kanssa tarjoillaan kahvit/teet sekä raakapalloja. Myöhemmin päivällä luvassa on varsinainen oma kahvihetkensä raakakakkujen kera. Iltapalalla herkuttelemme linssikeitolla ja salaatilla. Kaikki ruoat ovat vegaanisia ja gluteenittomia. Mahdollisista allergioista voit laittaa meille tietoa osoitteeseen info (at) joylla.com.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Päivän hinta on 68 euroa. Se sisältää koko paketin lounaineen, kahvitteluineen ja iltapaloineen.

Varaa paikkasi viimeistään tiistaina 30.4.!

Luomme yhdessä lämminhenkisen ja iloisen tapahtuman, jossa jokainen kokee olevansa turvassa ja saavansa kukoistaa omalla tavallaan. Lämpimästi tervetuloa sinä ihana ja ainutlaatuinen yhteisömme tärkeä jäsen. <3

Tämän sivun kuvat ovat tammikuun (2019) Kukoistuskekkereiltä.