Valmennuspaketti

valmennus (2).png
valmennus (2).png

Valmennuspaketti

480.00

VIIDEN KERRAN VALMENNUSPAKETTI TAVOITTEIDESI KARTOITTAMISEEN JA SAAVUTTAMISEEN

Quantity:
Varaa valmennus

Miksi satsata valmennukseen? 

Oletko valmis toteuttamaan unelmasi, selkeyttämään tavoitteesi ja ottamaan askeleita niitä kohti? Haluatko muuttaa sisäisen äänesi myönteisemmäksi sen sijaan että uskoisit sen ”en ole valmis… en pysty… sitten kun… jos...” sanomia?

Valmennus sopii sinulle jos:

 • Haluat apua tavoitteidesi kartoittamiseen

 • Sinulla on motivaatiota ja tahtoa tehdä unelmistasi tavoitteita ja lähteä toteuttamaan niitä

 • Haluat vapauttaa potentiaalisi ja löytää oikean suunnan

 • Haluat voida hyvin kokonaisvaltaisesti

 • Haluat menestyä urallasi

 • Haluat kokea enemmän merkitystä

 • Haluat ryhtyä yrittäjäksi

Valmennuksen avulla voit:

 • Lisätä itsetuntemusta ja –luottamusta

 • Muuttaa ajatusmallejasi

 • Selventää mikä sinulle on merkityksellistä

 • Vähentää stressiä ja ahdistuneisuutta

 • Menestyä

 • Olla onnellisempi

Olemme itse hyötyneet valmennuksesta suuresti! Valmentajien tuella olemme ottaneet lukuisia askeleita kohti tavoitteitamme. Valmennusten avulla olemme kasvattaneet itseluottamustamme, muuttaneet ajatusmallejamme ja aloittaneet yrittäjäpolkumme. Joylla ei välttämättä olisi syntynyt ilman valmennuksen antamaa tukea.

Valmennukset järjestetään puhelimitse tai skypellä. Voit ostaa valmennuksen myös lahjaksi!

Ihan mieletön valmennus! Sain isosti apua mieltäni askarruttaneisiin haasteisiin työrintamalla. Valmennus on kannustavaa ja innostavaa, voin lämmöllä suositella valmennusta ihan jokaiselle! Joka kerralla lopetin session motivoitunein mielin ja valmiina kohtaamaan jokaisen haasteen mitä vastaan tulee hyvillä mielin. Positiivinen kokemus!
— Tytti

Mitä tarkoitamme valmennuksella? 

Valmennuksemme perustuvat positiiviseen psykologiaan, kognitiiviseen käyttäytymisteoriaan ja ratkaisukeskeisyyteen.

Valmennus lähtee omista tarpeistasi. Valmentaja ei neuvo, vaan tarjoaa tietoa ja työkaluja, jotka auttavat sinua oivaltamaan asioita, kirkastamaan tavoitteitasi ja ottamaan askeleita niitä kohti. Valmennuksen tavoitteena on auttaa sinua ottamaan vastuu omasta itsestäsi, elämästäsi ja toiminnastasi.

Urheilupuolella on jo pitkään hyödynnetty myös mielen valmennusta, sillä itsetuntemuksella on todettu olevan suuri merkitys toimintaamme ja se auttaa saavuttamaan nopeitakin tuloksia.

 

Näin asiakkaamme kertovat meistä

Coaching-jakso auttoi minua selvittämään, mille elämän osa-alueelle kaipasin kaikista eniten muutosta. Itse keskityin valmennusjakson aikana uratavoitteideni saavuttamiseen ja asetin itselleni viikoittaisia välitavoitteita ja kotiläksyjä. Itselleni suurin kehitys tapahtui siinä, että ymmärsin, että omien unelmiensa saavuttamiseksi on tärkeää ottaa pieniä askelia, niin tavoite ei yhtäkkiä enää tunnukaan niin kaukaiselta ja saavuttamattomalta. Asetin toukokuussa itselleni tavoitteen saada uusi, innostava työ syyskuussa. Marraskuusta lähtien olen työskennellyt nopeasti kasvavassa startupissa ja olen todella iloinen, että coaching auttoi minua ottamaan tämän askeleen eteenpäin urallani.
— Jenni, Business Development Manager
Hyvin valitut harjoitteet haastoivat pohtimaan omia toiveita ja tavoitteita. Jokaisella valmennuskerralla koin oivalluksia ja tein konkreettisia suunnitelmia, joiden mukaan myös etenin. Valmennus oli erityisen hyödyllistä niissä asioissa, missä koin vaikeutta edetä itsenäisesti. Tämä 10 kerran valmennus vei minua huimia harppauksia eteenpäin työelämän suunnitelmissani!
— Satu, psykoterapeutti, kouluttaja, valmentaja
Coaching-jakso tarjosi tilaisuuden arvioida eri elämänalueitani ja pohtia, millaisia askeleita voin ottaa tässä ja nyt suuriltakin tuntuvien unelmieni saavuttamiseksi. Viikoittaisten tapaamisten ja pienten välitavoitteiden ansiosta koin, että sain heti otettua konkreettisia askeleita eteenpäin. Sain jakson aikana tukea ja sparrausta tavoitteideni eteenpäinviemiseen. Se rohkaisi luomaan pitkän tähtäimen suunnitelman, jota olen seurannut coaching-jakson jälkeenkin. Suosittelen coachausta kaikille, jotka haluavat muuttaa elämäntilannettaan mutteivät ehkä tiedä, mistä lähteä liikkeelle.
— Inka, viestintäkonsultti