Joylla-positive-psychology-practitioner.jpg
Joylla-positive-psychology-practitioner-kurssin-tavoitteet.jpg
Joylla-positive-psychology-practitioner-koulutus-kenelle?.jpg
Joylla-positiivisen-psykologian-koulutuksen-hyödyt.jpg
Joylla-positive-psychology practitioner-koulutuksen-sisältö.jpg
Joylla-positiivisen-psykologian- koulutusohjelman-suoritustapa.jpg
luovuusvärit.jpeg
IMG_2399.jpg
joylla contact.jpg
IMG_1957.jpg
Joylla-positive-psychology-practitioner.jpg

Positive psychology practitioner


SCROLL DOWN

Positive psychology practitioner


Positiivisen psykologian koulutusta suomessa!

Hei! Ihanaa, että tulit tutustumaan koulutukseemme. Näiltä sivuilta löydät tietoa kehittämästämme Suomen laajimmasta positiivisen psykologian koulutusohjelmasta (20 op). Koulutus on saanut erinomaista palautetta – voit katsoa opiskelijoidemme fiiliksiä alempaa tältä sivulta.

Tarjoamme Positive Psychology Practitioner -koulutuksemme yliopistollista täydennyskoulutusta tarjoavien kesäyliopistojen kanssa. Opiskelukielenä on suomi.

KOKEILE ENSIMMÄINEN VIIKKO ILMAISEKSI!

Nyt tarjoamme mahdollisuuden kokeilla marraskuun verkkokoulutustamme viikon ajan sitoumuksetta! Jos ja kun odotuksesi täyttyvät ja haluat jatkaa, olet automaattisesti mukana koko koulutuksessa.

Mikäli koulutus ei vastaakaan odotuksiasi, voit keskeyttää sen ensimmäisen viikon loppuun mennessä ilman kustannuksia yhdellä viestillä. Syy peruutukseen saa olla mikä tahansa, ei paineita!

Katso tarkemmat ehdot ilmoittautumislomakkeen alta.


Järjestimme 13.8. Facebook- ja Instagram-liven PPP-koulutuksesta ja sen sisällöstä.
Voit katsella tallenteen Facebook-lähetyksestä täältä.

Ilmaisen luentomaistiaisen koulutuksesta voit katsoa täältä.

Kaikki tulevat tapahtumamme


Positiivinen psykologia on psykologian osa-alue, joka keskittyy hyvinvoinnin, vahvuuksien ja kukoistuksen edistämiseen ja tutkimiseen. Koulutus tarjoaa teoreettista taustaa sekä tutkittuja työkaluja ja menetelmiä tiedon soveltamiseksi omassa työssä ja elämässä.

Koulutuksessa perehdymme positiivisen psykologian teoriaan ja tieteeseen, tutustumme useihin tutkittuihin mittareihin sekä tieteellisesti todennettuihin harjoituksiin. Koulutuksen sisältö pohjautuu Martin Seligmanin kehittämään tunnettuun hyvän elämän ja kukoistuksen täydennettyyn kehykseen:

Positiivinen psykologia, kukoistuksen kehys, Myönteisyys, uppoutuminen, ihmissuhteet, merkitys, aikaansaaminen, elinvoimaisuus. Martin Seligman. Joylla
Joylla-positive-psychology-practitioner-kurssin-tavoitteet.jpg

Tavoitteet


Tavoitteet


mitkä ovat tämän positiivisen psykologian koulutuksen tavoitteet?

Koulutus antaa vankan teoreettisen taustan ja valmiudet positiivisen psykologian soveltamiseen. Positiivisen psykologian harjoitukset ja työkalut toimivat loistavasti esimerkiksi valmennustyökaluina, opetuksessa ja henkilöstön kehittämisessä. Koulutus tarjoaa lisäksi tilaisuuden soveltaa opittuja asioita ja harjoitteita omaan elämään.

Koulutuksessamme ovat opiskelleet muun muassa Karita Tykkä, Juha ja Jutta Larm ja Kaisa Jaakkola.

Alla opiskelijoidemme fiiliksiä sekä otteita muista tekemistämme haastatteluista!


Katarina Meskasen kuva: Amanda Aho / Hyvä terveys

Katarina Meskasen kuva: Amanda Aho / Hyvä terveys

Olen nauttinut valtavan paljon Joyllan toteuttamasta laadukkaasta Positive Psychology Practitioner -koulutuksesta. Koulutus on ollut ihan yliveto ja se on ylittänyt omat odotukseni moninkertaisesti. Arvostan valtavasti koulutuksen tieteelliseen tutkittuun tietoon perustuvaa teoriapohjaa ja ainakin itseeni on vedonnut vahva lähdeviitteiden käyttäminen ja taustateorioiden tuntemus. Itse psykologina ja akateemisen psykologian maisterin koulutuksen käyneenä olen tietysti näissä asioissa hyvin kriittinen, joten erityinen kiitos koulutuksen vahvasta teoriapohjasta.

Vaikka koulutuksen sisältö nojaakin tutkimustuloksiin ja teorioihin, se ei ole ollut lainkaan puiseva, vaan on tarjonnut helposti omaksuttavissa olevaa tietoa. Materiaalit ovat kaiken kaikkiaan oivaltavasti toteutetut.

Tämä on aidosti laadukas, oivaltava ja erinomaisesti toteutettu paketti, jota voin estoitta suositella oikeastaan kenelle tahansa, niin psykologian ammattilaisille kuin vähemmän psykologiaan perehtyneillekin.
— Katarina Meskanen, psykologi, kouluttaja, valmentaja, psykoterapeuttiopiskelija ja tietokirjailija, www.psykat.net

Mari Sarajärvi, positiivinen psykologia
Olen erittäin tyytyväinen päätökseeni osallistua Positive Psychology Practitioner -koulutukseen vuonna 2018. Halusin syventää tietämystäni positiivisen psykologian alueelta. Olenkin saanut koulutuksesta käyttööni uusia työkaluja, joita olen hyödyntänyt menestyksekkäästi työyhteisö- ja ryhmävalmennuksissa erilaisille kohderyhmille. Itseäni kiehtoi myös ajatus, kuinka yksilö voi itse lisätä onnellisuuttaan ja kukoistustaan omassa elämässä.

Koulutuksen materiaali on vaihtelevaa ja antaa mahdollisuuden paneutua omien aikataulujen ja resurssien mukaisesti todella syvällekin tieteelliseen taustaan. Tieteellinen pohja tuo koulutukseen ja sen hyödynnettävyyteen lisää luotettavuutta ja uskottavuutta. Olen kokenut koulutukseen liittyvät harjoituskirjat ja interventiokokeilut aihealueita avaaviksi. Niiden avulla on ollut oivalluttavaa työstää myös omia ajatusmalleja. Kouluttajat Netta ja Paulina ovat valoisia ja energisiä alansa ammattilaisia. He todella laittavat itsensä likoon tuomalla esiin myös omia tarinoitaan positiivisen psykologian tärkeää viestiä jakaessaan. Näin koulutuksesta tulee lämminhenkistä ja helposti ymmärrettävää.

Alkuun minua askarrutti, miten koulutus toimisi verkossa. Kaikki sujui lopulta erinomaisesti. Vertaisoppimista tapahtui yhteisissä verkkotapaamisissa ja koulutuskaverikohtaamisissa sekä koulutukseen käytettävällä alustalla. Koulutuksessa huomioitiin kiitettävästi myös opiskelijoiden toiveita ja palautteita, joten omalla aktiivisuudella voi vaikuttaa paljon opintojen onnistumiseen. Etäopinnot vaativat opiskelijalta omatoimisuutta ja oman ajankäytön suunnittelua, mutta tämä investointi omaan itseensä kannattaa ehdottomasti. Suosittelen lämpimästi!
— Mari Sarajärvi, LCA Life Coach ja Business Coach -valmentaja, www.coachinglab.fi, Positive Psychology Practitioner, NLP-Practitioner, oikeustieteen maisteri
Joylla-positive-psychology-practitioner-koulutus-kenelle?.jpg

Kenelle?


Kenelle?


kenelle tämä positiivisen psykologian koulutus sopii?

Positive Psychology Practitioner -koulutuksesta on erityisesti hyötyä ihmissuhdetyön ammattilaisille.

Tämä on erinomainen täydennyskoulutus muun muassa kasvatus-, terveys- ja sosiaalialojen ammattilaisille sekä esimiehille, valmentajille, HR-ammattilaisille, työnohjaajille ja psykologeille. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aiempia psykologian opintoja. Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat laajentaa tietämystään ja saada työkaluja hyvinvoinnin, kukoistamisen ja merkityksen tieteestä.

Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita (tosin paikkoja on rajoitettu määrä).
 


Joyllan PPP-koulutus ylitti kaikki odotukseni, jotka olivat jo valmiiksi korkealla. Kouluttajien vahva ammattitaito yllätti pitkin opiskelua; he selvästi elävät itse oppinsa mukaan ja laittavat itsensä rohkeasti peliin omakohtaisilla esimerkeillä. Tuon ansiosta menetelmiä on ollut helppo viedä käytäntöön.

Olen ollut hyvin vaikuttunut siitä, että vaikka koulutuksessa esille tulleet menetelmät ovat aina tieteellisesti perusteltuja, kouluttajat ovat kuitenkin kannustaneet tarkastelemaan tutkimuksia myös kriittisesti. Koulutuksen monipuolinen sisältö antaa osaamista tulevaisuuden työelämän vaatimiin taitoihin ja niiden muutosten hallintaan. Koulutuksesta saamani opit ovat vahvasti hyödynnettävissä valmennustyökaluina niin organisaatioissa kuin yksilöiden ohjauksessa.

PPP-koulutuksen keskiössä on vahvuuksien tunnistaminen, josta on asiakastyössäni paljon hyötyä. Lisäksi koulutus on antanut mielettömän hyödyn uudelle yrittäjälle pohtiessamme työn merkitystä, arvoja ja vahvuuksia. Hyvin arvokas on myös koulutuksen myötä syntynyt pysyvä PPP-ammattilaisten verkosto, jossa tapaamme ja ideoimme yhdessä vielä tulevaisuudessakin.

Verkko-opiskelun helppous ja toimivuus on sekin yllättänyt positiivisesti. Se on suonut mahtavan mahdollisuuden innostavien luentojen toistamiseen.

Lyhyesti sanoen: laadukkain koulutus, missä olen ollut!
— Mari Granholm, sosionomi, Positive Psychology Practitioner, kuntoutusohjaaja, yrittäjä (Resis Oy)
Mari Granholm, positiivinen psykologia
Joylla-positiivisen-psykologian-koulutuksen-hyödyt.jpg

Hyödyt


Hyödyt


miten sinä hyödyt tästä positiivisen psykologian koulutuksesta?

Sinusta tulee positiivisen psykologian teorian, tieteen ja työkalujen asiantuntija

Pystyt hyödyntämään Kukoistuksen kehystä yksilöiden, organisaatioiden ja yhteisöjen avustamiseen

Saat erinomaisia työkaluja kokonaisvaltaisen hyvinvointisi edistämiseen

Ymmärrät miten positiivisen psykologian harjoittajat hyödyntävät alan mittareita ja työkaluja työssään

Saat työkaluja omien harjoituksien ja työkalujen kehittämiseen ja mittaamiseen

Saat todistuksen Positive Psychology Practitioner -täydennyskoulutuksesta

Pääset ensimmäisten joukossa mukaan kannustavaan Positive Psychology Practitioner -verkostoon


Lähdin Positive Psychology Practitioner -koulutukseen vahvistamaan omaa ammattitaitoani, mutta huomasin sen vaikuttavan positiivisesti myös henkilökohtaiseen elämääni. Positiivisen psykologian taidot ovat tarpeen jokaisella elämän alueella.

Verkkokurssi sopi täydellisesti omaan elämäntilanteeseeni, ja opiskelu omatahtisesti äitiyslomalla tuo mukavaa virkistystä perhearkeen. Koulutusmateriaalit ovat kätevästi verkossa koko ajan saatavilla. Pystyn kuuntelemaan luentoja hyvin vaunulenkillä ja tekemään tehtäviä vauvan päiväunien aikaan. Jokaisen kuukauden omat teemat luovat koulutukseen hyvän rakenteen ja selkeyttävät oppimista. Kouluttajat Netta ja Paulina vakuuttavat ammattitaidollaan, ja vierailevat luennoitsijat tuovat uusia näkökulmia. Opiskelun rinnalla voin uudistaa askel askeleelta omaa osaamistani sekä miettiä, miten siirrän oppimani käytäntöön.

Vaikka opiskelu tapahtuu verkossa, sitä ei ole tarvinnut tehdä yksin. Koulutuskaveriryhmät ja verkkotapaamiset tuovat elämään uusia, samoista asioista kiinnostuneita ihmisiä. Keskustelut heidän kanssaan tukevat oppimista. Yhdessä olemme kokeneet monta oivalluksen hetkeä. Omaa verkostoaan saa kasvatettua niin ammatillisesti kuin henkilökohtaisesti. Olen todella tyytyväinen koulutukseen, joka on tuonut paljon uusia välineitä työhöni. Voin käyttää harjoituksia saadakseni myös perhe-elämäni kukoistamaan.
— Tiia Trogen, Tio, TM, perhetyöntekijä, kouluttaja, Ilo olla yhdessä™ -positiivisen kasvatusmenetelmän kehittäjä, www.positiivinenkasvatus.fi
Tiia Trogen, positiivinen psykologia, positive psychology practitioner, Joylla
Joylla-positive-psychology practitioner-koulutuksen-sisältö.jpg

Sisältö


Sisältö


positiivisen psykologian koulutuksen sisältö

JOHDANTO POSITIIVISEEN PSYKOLOGIAAN


MYÖNTEISYYS
Tässä osiossa perehdymme siihen, miten myönteiset tunteet vaikuttavat hyvinvointiin. Käymme myös läpi negatiivisten tai epämukavien tunteiden merkitystä ja käsittelyä. Aiheina muun muassa tunnetaidot, onnellisuus, kiitollisuus ja optimismi.


UPPOUTUMINEN
Tässä osiossa perehdymme siihen, millaiset ovat ideaalit olosuhteet uppoutumiselle. Käymme myös läpi uppoutumisen vaikutuksia hyvinvointiin ja kukoistukseen. Aiheina muun muassa flow-tila, työn imu, mindfulness ja vahvuuksien hyödyt, tunnistaminen ja kehittäminen.


IHMISSUHTEET
Tässä osiossa käymme läpi hyvien ja merkityksellisten ihmissuhteiden rakentamista ja ylläpitoa. Perehdymme myös ihmissuhteiden vaikutuksiin hyvinvointiin ja kukoistukseen. Aiheina muun muassa sosiaaliset tunteet, altruismi ja ystävällisyys, rakkaus ja kommunikaatio.


MERKITYS
·      Tässä osiossa perehdymme merkityksen kokemukseen ja tähän vaikuttaviin tekijöihin. Aiheina muun muassa tarkoitus, merkityksellinen työ ja elämä, haltioituminen ja transsendenssi sekä arvot ja intohimo.


AIKAANSAAMINEN
Tässä osiossa käymme läpi erilaisia aikaansaamiseen liittyviä teemoja. Käsittelemme esimerkiksi sitä, miten saavuttaa omia päämääriään ja samalla olla itselleen armollinen. Aiheina muun muassa motivaatio, mindsetit, resilienssi, tavoitteet, itsemyötätunto ja sinnikkyys.


ELINVOIMAISUUS
Tässä osiossa käsittelemme kehon ja mielen yhteyttä kukoistuksen kehyksen eri osa-alueisiin liittyen. Tämä yhteys jää joskus hyvinvointimallien ulkopuolelle, mutta koemme tämän tärkeäksi osaksi kukoistusta ja yhä useammat tutkimukset tukevat tätä yhteyttä. Aiheina lisäksi muun muassa liikunta, ravinto, uni ja stressi.


YHTEENVETO JA LOPPUTÖIDEN ESITTELY

 

Pääkouluttajat

Netta Lehtonen Co-Founder, Joylla Soveltavan positiivisen psykologian maisteri (MAPP) ja kauppatieteiden kandidaatti (KTK), valmentaja, avustava luennoitsija ja module tutor (Applied Positive Psychology and Coaching Psychology, University of East London) netta( at )joylla.com

Netta Lehtonen
Co-Founder, Joylla

Soveltavan positiivisen psykologian maisteri (MAPP) ja kauppatieteiden kandidaatti (KTK), valmentaja, avustava luennoitsija ja module tutor (Applied Positive Psychology and Coaching Psychology, University of East London)

netta( at )joylla.com

Paulina Piippo Co-Founder, Joylla Soveltavan positiivisen psykologian maisteri (MAPP), DI (tietojohtaminen) ja valmentaja paulina( at )joylla.com

Paulina Piippo
Co-Founder, Joylla

Soveltavan positiivisen psykologian maisteri (MAPP), DI (tietojohtaminen) ja valmentaja

paulina( at )joylla.com

Avustavat kouluttajat

Mari Sarajärvi  Kouluttaja Oikeustieteiden maisteri, Positive Psychology Practitioner, lifecoach ja business coach

Mari Sarajärvi

Kouluttaja

Oikeustieteiden maisteri, Positive Psychology Practitioner, lifecoach ja business coach

Soili Hämäläinen  Kouluttaja Filosofian maisteri, Positive Psychology Practitioner, Certified NLP trainer

Soili Hämäläinen

Kouluttaja

Filosofian maisteri, Positive Psychology Practitioner, Certified NLP trainer

Lisäksi koulutuksen verkkomateriaaleja täydentävät muun muassa seuraavat vierailevat asiantuntijat.

 • Emeritusprofessori ja "onnellisuusprofessori" Markku Ojanen: Positiivisen psykologian kehitys Suomessa

 • University of East Londonin luennoitsija ja tutkija Hanna Kampman: Posttraumaattinen kasvu

 • Kiitollisuuteen perehtynyt terveystieteiden maisteri Lenita Lehtonen: Kiitollisuus

 • Lääketieteen tohtori, Life Coach ja NLP-Master Practitioner Riitta Marjamaa: Positiivinen terveys


Mia Kuusisto, positiivinen psykologia
Olin pitkään odottanut ja toivonut Suomeen laajempaa positiivisen psykologian koulutusta. Suunnittelin jo alan opiskelua ulkomailla. Onneksi odotukseni palkittiin.

Psykologiaa ja erityisesti positiivista psykologiaa olen opiskellut työn ohella niin paljon kuin mahdollista. Kuitenkin vasta tämä laajempi Positive Psychology Practitioner -verkkokoulutus on tuonut minulle tarvittavat työkalut ja tiedot omaan työhöni hyvinvoinnin ja liikunnan alalla.

Ohjaan liikuntaa 400 henkilölle viikoittain, ja ilokseni olen huomannut koulutukseni kiinnostavan ryhmiäni. Lisäksi olen jo koulutuksen aikana saanut mahdollisuuden tehdä pienimuotoisesti työtä positiivisen psykologian parissa. Tulevaisuudessa aion tehdä sitä yhä enemmän. Minulle on tärkeää, että positiivinen psykologia perustuu tutkittuun tietoon. Koulutus on ollut monipuolinen ja vahvistanut aikaisemmin opittua tietoa. Suosittelen koulutusta kaikille kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneille.

Verkkokoulutus on toimiva, sisältää paljon materiaalia ja on vuorovaikutteinen. Kouluttajat ovat ammattitaitoisia ja innostuneita.
— Mia Kuusisto / FaceVizio tmi, Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja hoitotyön ammattilainen, ryhmäliikuntatuntien ohjaaja, www.miakuusisto.blogspot.fi
Joylla-positiivisen-psykologian- koulutusohjelman-suoritustapa.jpg

Suoritustapa


Suoritustapa


mitä positiivisen psykologian koulutukseen sisältyy?
 

VERKKOKOULUTUS
Toteutamme koulutuksen verkkokoulutuksena, jolloin voit opiskella missä vaan ja milloin vaan! Kukin kuudesta osa-alueesta koostuu muun muassa videoiduista luennoista (noin 5 - 6 tuntia per osa-alue), positiivisen psykologian harjoituksista, luentomateriaaleista, harjoituskirjasta, kirjallisuuteen tutustumisesta, pienryhmätyöskentelystä, verkkotapaamisista ja lopputyöstä. 

Tapaamme kahdesti kuussa verkossa (noin kaksi tuntia). Verkkotapaamiset ovat suosittu tapa vaihtaa ajatuksia ja työskennellä yhdessä. Verkkotapaamiset sisältävät myös pienryhmätyöskentelyä. Mikäli et pääse tapaamiseen, saat myöhemmin tallenteen.
 

LÄHIOPETUKSEN JA ITSENÄISEN VERKKO-OPISKELUN YHDISTELMÄ
Koulutus sisältää kolme kertaa kaksi päivää eli yhteensä kuusi lähiopetuspäivää, jotka toteutetaan kahden päivän jaksoissa. Lähijaksojen lisäksi opintoihin sisältyy verkkomateriaalien opiskelua, kolme kertaa kaksi eli yhteensä kuusi verkkotapaamista, kirjallisuuteen tutustumista sekä lopputyön tekeminen valinnaisesta aiheesta. 

Opintojen laskennallinen laajuus on 20 opintopistettä, joten sinulla on mahdollisuus hakea aikuiskoulutustukea.

Koulutus on Suomen positiivisen psykologian yhdistyksen suosittelema.

luovuusvärit.jpeg

20 opintopistettä


20 opintopistettä


Mahdollisuus aikuiskoulutustukeen? 

Mikäli haluat opintovapaalle ja koulutus lisää tai täydentää ammatillista osaamistasi, sinun kannattaa tarkistaa Työllisyysrahastosta oikeutesi aikuiskoulutustukeen. Järjestämme koulutuksen yhteistyössä kesäyliopistojen kanssa ja opintopisteitä kertyy runsas kolme kuussa. Koulutuksen osalta tuen edellytysten pitäisi siis täyttyä. 

Opintopisteiden hyödyntäminen opinnoissa?

Mikäli opiskelet yliopistossa tutkintoa tai aloitat opinnot myöhemmin, kannattaa tiedustella opintopisteiden korvaavuudesta omalla laitoksellasi. Moniin opintokokonaisuuksiin liittyy vapaavalintaisia opintoja, ja positiivisen psykologian osaamisesta on uskoaksemme hyötyä alalla kuin alalla.

IMG_2399.jpg

Alkavat koulutukset


Alkavat koulutukset


Alkavat Positive psychology practitioner -koulutukset:

VERKKOKOULUTUS

4.11.2019 - 31.5.2020

Järjestämme koulutuksen yhteistyössä Helsingin seudun kesäyliopiston ja Tampereen kesäyliopiston kanssa.

Verkkotapaamiset pidetään kello 18.00 - 20.00 seuraavan aikataulun mukaisesti:

To 14.11.2019
Ti 26.11.2019
Joulukuu lomaa
To 9.1.2020
Ti 21.1.2020
To 13.2.2020
Ti 25.2.2020
To 12.3.2020
Ti 26.3.2020
To 16.4.2020
Ti 28.4.2020
To 14.5.2020
Ti 26.5.2020

Hinta on 2 860 euroa.

Voit ilmoittautua marraskuussa alkavaan verkkokoulutukseen tästä.
(Ilmoittautumislomaketta täyttäessäsi voit valita kesäyliopistokumppaniksesi joko Tampereen tai Helsingin seudun kesäyliopiston.)


YHTEISTYÖSSÄ

hskylogo.png
tampereen kesäyliopisto.png
joylla contact.jpg

Tarvitsetko apua?


Tarvitsetko apua?


Haluan, että otatte minuun yhteyttä Positive Psychology Practitioner -koulutukseen liittyen!

Nimi *
Nimi

Tässä vielä muutama usein kysytty kysymys:

Millaisella taustalla koulutukseen voi lähteä mukaan?

Koulutukseen ei ole määrättyjä pohjakoulutusvaatimuksia eikä koulutus edellytä aiempia psykologian opintoja. Tärkeintä on motivaatio ja halu oppia.

Mikä on koulutuksen opiskelukieli?

Koulutuksen opiskelukieli on suomi. Lisäämme materiaaleihin myös englanninkielisiä artikkeleita ja kirjoja, mutta nämä eivät kuulu pakolliseen aineistoon. Suuri osa kirjoista löytyy myös suomeksi.

Millainen on koulutuksen työmäärä?

Koulutuksen laskennallinen työmäärä on 20 opintopistettä. Koulutuspäivien välissä verkkoon tulee esimerkiksi videoita, lukemista ja tehtäviä. Lisäksi koulutukseen kuuluu lopputyö. Arvio on, että koulutukseen kannattaa varata noin 5-10 tuntia viikossa. Mitä enemmän itse panostaa, sitä enemmän koulutuksesta saa irti.

Miten koulutus eroaa kohti kukoistavaa elämää
-verkkovalmennuksesta?

Molempien rakenne perustuu kukoistuksen kehykseen, mutta Positive Psychology Practitioner -koulutus on pidempi ja sisällöltään huomattavasti laajempi. Tässä koulutuksessa käsittelemme useampia aiheita ja menemme syvemmälle tutkimuksiin. Osa koulutuksessamme olevista on aloittanut Kohti kukoistavaa elämää -verkkovalmennuksessa ja pitänyt sitä hyvänä pohjana Positive Psychology Practitioner -koulutukselle.

MITÄ TÄMÄ KOULUTUS EI OLE?

Positive Psychology Practitioner -koulutus ei valmista psykologiksi. Se on positiivisen psykologian tieteeseen perustuva koulutuskokonaisuus – täydennyskoulutusta eri alojen ammattilaisille. Koulutuksiimme osallistuvat opiskelijat ovat valmentajia, psykologeja, opettajia, esimiehiä jne., jotka käyttävät positiivisen psykologian oppeja kukin tahollaan mitä moninaisimmilla tavoilla. Koska koulutus on täydennyskoulutusta, se ei valmista tutkintoon, ei psykologiksi, eikä muuhunkaan ammattiin, ei valmentajaksi eikä terapeutiksi.

IMG_1957.jpg

Ilmoittaudu


Ilmoittaudu


Tervetuloa positiivisen psykologian Koulutukseen!

Ilmoittaudu koulutuksiin: