P2111111.jpg
joylla tjänster.jpg
IMG_2273.jpg
positiv psykologi.JPG
joylla kontakt.jpg
P2111111.jpg

Joylla


Blomstra upp

SCROLL DOWN

Joylla


Blomstra upp

Tack för att du besöker vår sida! Joylla hjälper individer, gemenskaper och organisationer att blomstra.

joylla tjänster.jpg

Tjänster


Tjänster


Vår passion är att hjälpa individer och gemenskaper att blomstra. Vi erbjuder tjänster för både privatpersoner och organisationer: coaching, onlineprodukter, konsultering – allt enligt kundens behov. Våra tjänster baserar sig på positiv psykologi och vetenskapligt bevisade metoder. Vi vill leda människor och vetenskap närmare varandra.

IMG_2273.jpg

Hur Joylla kom till


Hur Joylla kom till


Vi är två långvariga vänner som alltid har njutit av att hjälpa andra och sprida välmående omkring oss. Vi befann oss båda i början av lovande karriärer, men under våren 2013 bestämde vi oss för att ta en paus. Istället packade vi då våra ryggsäckar och åkte på en jorden runt -resa i dryga sex månader. Vi upplevde och såg oförglömliga saker, träffade många intressanta människor och hörde inspirerande historier under resan. Vårt intresse gentemot psykologi och välmående växte. Vi lärde oss mycket om olika livsstilar och upplevelsen djupnade vår förståelse gällande hur mycket vi kan lära oss av varandra och samtidigt påverka vårt eget välbefinnande. Vi träffade på positiv psykologi via många källor och inledde slutligen båda våra studier i ämnet efter resan.

På vändagen 2015 beslöt vi oss för att förverkliga vår dröm som uppstått under resan. I december grundade vi Joylla för att sprida det glädjande budskapet av positiv psykologi och hjälpa människor och gemenskaper att blomstra upp.

Det är fantastiskt att få arbeta med något som är en stor passion för oss båda, som stämmer överens med våra värderingar och som känns väldigt meningsfullt. Vi får använda våra styrkor i vårt arbete och vi vill också hjälpa andra att kunna göra det. Varje arbete kan vara meningsfullt och alla kan använda sina styrkor som resurser. Vi stöder och hjälper dig i denna process.


joylla netta lehtonen
joylla paulina piippo

Paulina Piippo

Positive Psychology Coach / COO

Magister i tillämpad positiv psykologi (MAPP) och diplomingenjör (kunskapsledning)

paulina( at )joylla.com

Netta Lehtonen

Positive Psychology Coach / CEO

Magister i tillämpad positiv psykologi (MAPP) och kandidat i ekonomi

netta( at )joylla.com

positiv psykologi.JPG

Positiv psykologi


Positiv psykologi


Positiv psykologi är ett delområde inom psykologin som koncentrerar sig på välmående, styrkor och främjande av blomstring. Meningen med positiv psykologi är att komplettera den traditionella psykologin, inte ersätta den. Även om det är väldigt viktigt att forska i svårigheter, motgångar och sjukdomar, är frånvaro av illamående inte samma sak som välmående. Därför är det viktigt att forska också i välmående så att vi kan utvecklas och blomstra upp. Positiv psykologi baserar sig på en uppfattning om att människor vill utveckla sina styrkor och leva ett meningsfullt och fulländat liv.

joylla kontakt.jpg

Kontakta oss


Kontakta oss


Om du vill tala med oss kan du kontakta Paulina på numret +358 40 5068762 och Netta +358 50 3451045. Du kan också nå oss på adresserna paulina( at )joylla.com och netta( at )joylla.com.

Namn *
Namn