Ilon päivä! Joylla täyttää tänään kaksi vuotta. <3 Tämä herättää meidät katsomaan taaksepäin ja näkemään, kuinka pitkälle olemme päässeet sekä miettimään mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Kaikki alkoi ensimmäisestä yhteisestä unelmastamme, maailmanympärimatkasta. Parin vuoden ja positiivisen psykologian opintojen jälkeen Joyllan kipinä syttyi ystävänpäivänä 2015. Lopullisen päätöksen ja rohkeuden keräämisen jälkeen perustimme Joyllan 2.12.2015.

Nämä kaksi vuotta ovat opettaneet meille niin paljon ja rehellisesti sanottuna tämä yrittäjänmatka on ollut todellista vuoristorataa. Yhtenä päivänä olemme täynnä energiaa ja motivaatiota, seuraavana päivänä saattaa olla vaikea nousta ylös sängystä ja saada asioita aikaan. Yksi mahtava työkalu tämän kaiken keskellä on ollut itsemyötätunnon harjoittaminen. Me kaikki kohtaamme haasteita ja takaiskuja elämässämme. Niissä hetkissä todella auttaa, että kohtelee itseään kuin parasta ystävää ja osoittaa itselleen myötätuntoa.

Joskus on myös vaikea muistaa pienten ja isojen askelien juhlistaminen matkan varrella. Yksi VALTAVA onnistuminen on, että käynnistämme ensi vuoden alussa Positive Psychology Practitioner -koulutukset. Tämä on Suomen ensimmäinen laaja ammatillinen täydennyskoulutus positiivisesta psykologiasta ja olemme SUPER innoissamme tästä!

Yksi eniten kiitollisuutta herättävä asia on, että meidän tiimi on saanut kaksi upeaa vahvistusta viime viikkojen aikana! Ville-Martti ja Lenita ovat liittyneet Joyllan tiimiin ja nyt olemme tällä upealla matkalla yhdessä.

Olemme myös syvästi kiitollisia siitä, että Joyllan yhteisö kasvaa päivä päivältä ja että kukoistuksen ja merkityksen ilosanoma leviää eteenpäin. Kiitos sinulle, että olet mukana tällä matkalla! <3

Ilolla,
Paulina ja Netta

Comment