Yrityksille tarjoamme

Valmennusta
Työpajoja
Verkkovalmennuksia
& Pitkäkestoisempia projekteja

Positive Psychology Practitioner -koulutuksessamme ovat opiskelleet monet HR-päälliköistä insinööreihin ja psykologeihin. Kuuden kuukauden koulutuksemme sopii toteutettavaksi vaikka työn ohessa – lue lisää täältä.

PALVELUMME PERUSTUVAT KUKOISTUKSEN KEHYKSEEN: 

Esite syksy 2017.png

 

MITEN HYÖDYTTE PALVELUISTAmme?

Haluamme auttaa sinua ja organisaatiotasi kukoistamaan. Tutkimusten mukaan hyvinvointia kehittämällä voi saavuttaa muun muassa seuraavia hyötyjä:

TYÖNTEKIJÖIDEN PAREMPI SUORIUTUMINEN

JOPA 3 X KORKEAMPI TUOTTAVUUS

SAIRAUSPOISSAOLOJEN LASKU

TYÖTURVALLISUUDEN KASVU

JOPA 8 X KORKEAMPI TYÖN IMU

4 X PIENEMPI TODENNÄKÖISYYS MENETTÄÄ OSAAVAA TYÖVOIMAA 

Räätälöimme myös kokonaisuuksia yrityksesi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!


Mitä asiakkaamme sanovat

Tatu Koistinen, Bonusway, kokemuksia Joyllan palvelusta
Joyllan monipuolisista ja edukseen erottuvista valmennusvaihtoehdoista räätälöitiin yrityksemme tarpeisiin kokonaisuus, jonka tuloksena saimme työkaluja growth mindsetin edistämiseen sekä sinnikyyden ja resilienssin haltuunottamiseen. Myös ihmisten välistä vuorovaikutusta käsiteltiin näkökulmasta, kuinka ottajien, tasaajien ja antajien tieteestä voi oppia paremmaksi vuorovaikuttajaksi. Valmennus oli nykyaikaista, osallistavaa ja asiantuntevaa. Netan ja Paulinan presentaatio loi ilmapiirin, jossa keskustelu oli avointa ja merkityksellistä.
— Tatu Koistinen, toimitusjohtaja, Bonusway
Miia Kotapalo, Miltton, kokemuksia Joyllan palvelusta

Julia Vierros, Finlayson, kokemuksia Joyllasta
Finlayson_EST.+1820_BLACK.jpg
Markkinointiviestinnän tiimimme osallistui vahvuudet voimavarana -työpajaan. Pidimme kovasti siitä, että saimme käydä inspiroivia ja innostavia keskusteluja ryhmänä ja pohtia toistemme vahvuuksia yhdessä. Koemme, että workshop antoi meille valmiudet ottaa tiimin jäsenten vahvuudet enemmän huomioon jokapäiväisessä työssä. Työskentely paransi tiimin jo entuudestaan hyvää henkeä. Työpaja oli sopiva sekoitus teoriaa ja keskustelua. Voimme suositella tätä myös muille työyhteisöille, joissa tehdään töitä tiiminä.
— Miia Kotapalo, osakas, johtaja, Miltton
Saimme nauttia Joyllan koskettavasta haltioitumisharjoituksesta mallistomme lanseeraustilaisuuden yhteydessä. Harjoitus kruunasi aamiaistilaisuutemme lämpimän tunnelman ja toi myös meille firman edustajille uutta näkemystä mallistoa tarkasteltaessa. Työskentely Joyllan kanssa oli vaivatonta. He valmistelivat tilaisuuteen erittäin hyvin mallistoon linkittyvän harjoituksen, joka sai erään vieraamme jopa kyynelehtimään.

Netasta ja Paulinasta huokuu uskomattoman rauhallista ja positiivista energiaa. Suosittelen lämpimästi Joyllaa kumppaniksi muillekin design-brändeille, jotka kaipaavat tilaisuuksiinsa jotain merkityksellistä, hieman erilaista sisältöä. Halusimme tarjota vieraillemme rentouttavan ja inspiroivan tilaisuuden, jossa hellitään myös mieltä. Tämä onnistui täydellisesti
— Julia Vierros, markkinointisuunnittelija, Finlayson Oy
Kokemuksia Joyllasta
Sipoon kunnassa kiky-päivänä 2017 opettajille ja rehtoreille pidetty koulutuspäivä oli onnistunut. Joyllan vetämät työpajat suomeksi ja ruotsiksi olivat mielenkiintoiset ja aiheuttivat osallistujissa hyvää kuhinaa ja kokemusten vaihtoa. Erittäin asiantunteva esitys. Uutta, selkeää ja perusteltua tutkimustietoa, josta osallistujat saivat vahvistusta omalle työlle.
— Työpajaosallistujien ja opetustoimen kokemus
Kokemuksia Joyllasta - Johanna Alho
Paulina ja Netta ovat itse varsinaisia positiivisen psykologian ruumiillistumia. Heidän asiantuntemuksensa ja iloinen esiintymisensä tempaisi mukaansa ja Vahvuudet voimavarana –workhshop pisti todella miettimään omaa suhtautumista työhön sekä omia vahvuuksia ja sitä, pääseekö niitä hyödyntämään arjessa. On houkutteleva ajatus, että arkisen puurtamisen ja heikkouksien etsimisen sijaan työpäivänsä voisi viettää omiin vahvuuksiinsa keskittyen ja työn imusta nauttien. Workshopista saa paljon irti ihan yksilötasollakin, mutta ainakin meidän tapauksessamme positiivisen psykologian parissa vietetty iltapäivä oli myös ihmisiä yhdistävä ja tiimihenkeä entisestään parantava kokemus. Vahvuuksien ja työn imun syvällisempi ymmärtäminen on hedelmällistä yhtälailla yrityksen johdolle kuin kullekin työntekijälle henkilökohtaisella tasolla.
— Johanna Alho, Marketing Manager, Golf GameBook
Kokemuksia Joyllasta - Mikaela Wikström, Perheyritysten liitto
Joylla piti perheyritysten liiton jatkajapolvelle Vahvuudet voimavarana -työpajan. Pohdimme omia vahvuuksiamme yhdessä parin kanssa ja saimme paljon hyvää materiaalia kotiin vietäväksi. Netta ja Paulina on hyvä pari, fiilis oli positiivinen ja aihe todella kiinnostava.
— Mikaela Wikström, tapahtumakoordinaattori, Perheyritysten liitto