Voit myös kuunnella tämän tarinan tästä!

Olemme saaneet positiivisen psykologian koulutuksistamme paljon myönteistä – usein jopa häkellyttävän upeaa – palautetta. Se lämmittää mieltämme suuresti ja motivoi meitä jatkuvasti parantamaan palvelujamme.

Tällä kertaa tahdomme esitellä erään tuoreen palautteen. Omista kokemuksistaan kertoo psykologi, kouluttaja, valmentaja, psykoterapeuttiopiskelija ja tietokirjailija Katarina Meskanen. Hän aloitti opiskelunsa Joyllan puolivuotisessa Positive Psychology Practitioner -verkkokoulutuksessa viime syyskuussa.

Katarina lähti koulutukseen saadakseen vahvistusta omaan työhönsä, uusia katsantokulmia ja mahdollisuuden tutustua muihin samasta aiheesta kiinnostuneisiin.

”Positiivinen psykologia erilaisine sovelluksineen oli minulle entuudestaan tuttu. Nyt hain paitsi kokoavaa kertausta omille itseopinnoilleni, myös positiivisen psykologian tiedekentän uusinta tietoa. Onnekseni olen saanut, mitä hainkin – ja paljon paljon muuta!” Katarina kertoo.

Olen nauttinut valtavan paljon Paulinan ja Netan toteuttamasta laadukkaasta koulutuksesta. Koulutus on ollut ihan yliveto ja se on ylittänyt omat odotukseni moninkertaisesti. Arvostan valtavasti koulutuksen tieteelliseen tutkittuun tietoon perustuvaa teoriapohjaa ja ainakin itseeni on vedonnut vahva lähdeviitteiden käyttäminen ja taustateorioiden tuntemus. Itse psykologina ja psykologian maisterin koulutuksen käyneenä olen tietysti näissä asioissa hyvin kriittinen, joten erityinen kiitos koulutuksen vahvasta teoriapohjasta.”

”Vaikka koulutuksen sisältö nojaakin tutkimustuloksiin ja teorioihin, se ei ole ollut lainkaan puiseva, vaan on tarjonnut helposti omaksuttavissa olevaa tietoa. Materiaalit ovat kaiken kaikkiaan oivaltavasti toteutetut”, Katarina kiittelee.

VAHVISTUSTA JA UUSIA OIVALLUKSIA

Katarina ottaa kantaa myös verkossa tapahtuvaan opiskeluun.

”Koulutus on verkossa, mutta yksin ei jää, sillä joka kuukausi tavataan kaksi kertaa verkossa livenä ja verkko-opintojen alusta itsessään mahdollistaa vuorovaikutuksen muihin ja opintojen interaktiivisuuden. Verkkokoulutus mahdollistaa vapauden ja itsenäisyyden opintojen eteenpäinviemisessä.”

”Psykologian ammattilaisena olen saanut koulutukselta paljon uusia oivalluksia ja ajatuksia. Ennen kaikkea olen saanut paljon vahvistusta omille ajatuksilleni ja pohdinnoilleni. Olen saanut valtavasti lisää ymmärrystä ja oivallusta, sekä ammatillisia työkaluja ja välineitä positiivisen muutoksen toteuttamiseksi. Koulutuksen myötä olen entistä vakuuttuneempi, että positiivisen psykologian vahvuus- ja voimavarakeskeinen ajattelutapa on jotain, mitä kaipaamme itse kukin lisää elämäämme.”

”Tämä on aidosti laadukas, oivaltava ja erinomaisesti toteutettu paketti, jota voin estoitta suositella oikeastaan kenelle tahansa, niin psykologian ammattilaisille kuin vähemmän psykologiaan perehtyneillekin”, Katarina kirjoittaa blogissaan.

Psykologi Katarina Meskasen koko kirjoituksen hänen kokemuksistaan Joyllan koulutuksesta voit lukea hänen PsyKat-blogistaan.

Psykologian maisterikoulutuksen lisäksi Katarinalla on kliinisen mielenterveyspsykologian täydennyskoulutus (2,5 vuotta, Helsingin yliopisto) ja lukuisia muita täydennys- ja lisäkoulutuksia. Hänen erityisasiantuntemuksensa ja osaamisensa on syömisen psykologiassa, syömishäiriöiden ja niihin liittyvien ilmiöiden hoidossa sekä syömisen ja painonhallinnan erilaisissa pulmissa. Katarinan laajemman esittelyn voit lukea tästä

Psykologi Katarina Meskanen uskoo vahvasti inhimillisen kohtaamisen voimaan. Hänen intohimonsa on auttaa ihmisiä voimaan paremmin, löytämään oman hyvinvointinsa lähteet ja elämään enemmän omannäköistään elämää.  Kuva: Amanda Aho / Hyvä terveys Sivun yläkuva: Mikko Käkelä

Psykologi Katarina Meskanen uskoo vahvasti inhimillisen kohtaamisen voimaan. Hänen intohimonsa on auttaa ihmisiä voimaan paremmin, löytämään oman hyvinvointinsa lähteet ja elämään enemmän omannäköistään elämää.
Kuva: Amanda Aho / Hyvä terveys
Sivun yläkuva: Mikko Käkelä

Joyllan Positive Psychology Practitioner -koulutuksesta saat lisätietoja täältä.


Comment