Olemme uudistaneet Joyllan blogia: tekstin ja kuvien lisäksi nyt mukana on myös ääni. Monet kun tykkäävät mieluummin kuunnella kuin lukea. Ja tosi monet haluavat välillä lukea ja välillä kuunnella – tilanteen ja fiilisten mukaan.

Niinpä tästä lähtien osa blogiteksteistämme on sekä luettavissa että kuunneltavissa. Voit ihan itse valita.

Esimerkiksi Kirsi-Marja Kauppalan vaikuttavan “Kirja, joka kaikkien pitäisi lukea” -kirjoituksen Viktor Franklista ja Ihmisyyden rajalla -kirjasta voit kuunnella tästä.

Jos haluat kuunnella, millaista mainiota palautetta psykologi Katarina Meskanen antoi Joyllan Positive Psychology Practitioner -verkkokoulutuksesta, klikkaa tästä.

Tai jos tahdot kuunnella psykologi Anne Haikolan perusteellisen kirjoituksen “Kiintymyssuhteet parisuhteessa”, sen löydät täältä. Anne on kirjoittanut hienon jutun myös resilienssistä eli muutosjoustavuudesta – tai muutosketteryydestä. Sen voit kuunnella tästä.

Uusin äänitiedostomme kertoo yliopistonopettaja Sami Kollanuksen kokemuksista positiivisen psykologian opinnoista. Katarina Meskasen tavoin hänkin on mukana Joyllan Positive Psychology Practitioner -koulutuksessa – Tampereen ryhmän ainoana miehenä. Sami on vahvasti sitä mieltä, että positiivisen psykologian opinnoista on takuulla yhtä paljon hyötyä miehille kuin naisille. ”Pitää vain rohkeasti kiivetä sen ensimmäisen muurin yli, jotta ymmärtää, mistä asioista on oikeasti kysymys”, Sami tuumaa. Hänen pohdittuja ajatuksiaan kuulet täältä.

Blogitekstit lukee Juha Syrjä Joyllan viestintätiimistä.

Mukavia kuunteluhetkiä!

Comment