Tarjoamme Täydennyskoulutusta, verkkotuotteita ja coachingia

Koulutukset, verkkokurssit ja valmennukset auttavat sinua puhkeamaan kukkaan positiivisen psykologian keinoin.

positive psychology practitioner -koulutus

RYHDY POSITIIVISEN PSYKOLOGIAN ASIANTUNTIJAKSI

Suomen ensimmäinen Positive Psychology Practitioner -koulutus on vihdoin täällä! Koulutus järjestetään yhteistyössä kesäyliopistojen kanssa.

Positiivinen psykologia on psykologian osa-alue, joka keskittyy hyvinvoinnin, vahvuuksien ja kukoistuksen edistämiseen ja tutkimiseen. Koulutus tarjoaa teoreettista taustaa sekä tutkittuja työkaluja ja menetelmiä tiedon soveltamiseksi omassa työssä ja elämässä.

Kohti kukoistavaa elämää -verkkokurssi

PARANNA KOKONAISVALTAISTA HYVINVOINTIASI

8 viikon Kohti kukoistavaa elämää -verkkovalmennus tarjoaa tietoa ja taitoa merkitykselliseen ja kukoistavaan elämään. Valmennus pohjautuu positiiviseen psykologiaan ja kukoistuksen kehykseen, jonka osa-alueet ovat: myönteisyys, uppoutuminen, ihmissuhteet, merkitys, aikaansaaminen ja elinvoimaisuus.

KOHTI KUKOISTAVIA TAPOJA -VERKKOKURSSI

UUDISTU MUOKKAAMALLA TAPOJASI

Suuret muutokset alkavat pienistä askeleista. Miksi teimme tämän kurssin? Koska vähintään 40 % päivittäisistä teoistamme koostuu tavoista. Tiedostamalla tapasi ja vaikuttamalla niihin voit saada aikaan merkittäviä muutoksia elämässäsi. Tämä kurssi on sinulle, jos haluat luoda elämääsi hyviä tapoja ja päästä eroon pinttyneistä tavoista. Kurssilla opit miksi uusia tapoja on vaikea ylläpitää ja miksi me usein palaamme takaisin vanhoihin tottumuksiimme. 

COACHING

SAAVUTA TAVOITTEESI JA UNELMASI SEKÄ YKSITYIS- ETTÄ TYÖELÄMÄSSÄ

Oletko valmis toteuttamaan unelmasi, selkeyttämään tavoitteesi ja ottamaan askeleita niitä kohti? Haluatko muuttaa sisäisen äänesi myönteisemmäksi sen sijaan että uskoisit sen "en ole valmis... en pysty... sitten kun... jos..." sanomia?

Olemme itse hyötyneet valmennuksesta valtavasti! Valmennusten avulla olemme kasvattaneet itseluottamustamme, muuttaneet ajatusmallejamme ja aloittaneet yrittäjäpolkumme.


Näin asiakkaamme kertovat meistä

Verkkokurssimme ovat saaneet loistavaa palautetta, tyytyväisyys on jopa 4,7 / 5!

Kohti kukoistavaa elämää –valmennuksesta sanottua:

Vaikkakin kurssi on vielä osaltani kesken, olen jo huomannut merkittäviä muutoksia ajattelutavassani. Suoraa sanottuna en olisi koskaan uskonut kuinka paljon tällä kurssilla on vaikutusta elämään.
— Ville
Kurssin myötä oivalsin monia pieniä asioita, jotka helposti unohtuu, ja sain myös puhtia oman elämäni kehittämiseen. Kurssi ei tietenkään tee ihmeitä, mutta voi varmasti auttaa jokaista elämäänsä pohtivaa eteenpäin. Itse koen ainakin suhtautuvani asioihin positiivisemmin ja rauhallisemmin kuin aikaisemmin.
— Michaela

Henkilökohtaisesta valmennuksesta sanottua: 

Coaching-jakso auttoi minua selvittämään, mille elämän osa-alueelle kaipasin kaikista eniten muutosta. Itse keskityin valmennusjakson aikana uratavoitteideni saavuttamiseen ja asetin itselleni viikoittaisia välitavoitteita ja kotiläksyjä. Itselleni suurin kehitys tapahtui siinä, että ymmärsin, että omien unelmiensa saavuttamiseksi on tärkeää ottaa pieniä askelia, niin tavoite ei yhtäkkiä enää tunnukaan niin kaukaiselta ja saavuttamattomalta. Asetin toukokuussa itselleni tavoitteen saada uusi, innostava työ syyskuussa. Marraskuusta lähtien olen työskennellyt nopeasti kasvavassa startupissa ja olen todella iloinen, että coaching auttoi minua ottamaan tämän askeleen eteenpäin urallani.
— Jenni, Business Development Manager
referenssi

    

tytti
Coaching-jakso tarjosi tilaisuuden arvioida eri elämänalueitani ja pohtia, millaisia askeleita voin ottaa tässä ja nyt suuriltakin tuntuvien unelmieni saavuttamiseksi. Viikoittaisten tapaamisten ja pienten välitavoitteiden ansiosta koin, että sain heti otettua konkreettisia askeleita eteenpäin. Sain jakson aikana tukea ja sparrausta tavoitteideni eteenpäinviemiseen. Se rohkaisi luomaan pitkän tähtäimen suunnitelman, jota olen seurannut coaching-jakson jälkeenkin. Suosittelen coachausta kaikille, jotka haluavat muuttaa elämäntilannettaan mutteivät ehkä tiedä, mistä lähteä liikkeelle.
— Inka, viestintäkonsultti
Ihan mieletön valmennus! Sain isosti apua mieltäni askarruttaneisiin haasteisiin työrintamalla. Netta on kannustava, innostava ja osaava coach, ja voin lämmöllä suositella valmennusta ihan jokaiselle! Joka kerralla lopetin session motivoitunein mielin ja valmiina kohtaamaan jokaisen haasteen mitä vastaan tulee hyvillä mielin. Positiivinen kokemus!
— Tytti
Paulina on valmentajana kuunteleva ja kysyvä. Hyvin valitut harjoitteet haastoivat pohtimaan omia toiveita ja tavoitteita. Jokaisella valmennuskerralla koin oivalluksia ja tein konkreettisia suunnitelmia, joiden mukaan myös etenin. Valmennus oli erityisen hyödyllistä niissä asioissa, missä koin vaikeutta edetä itsenäisesti. Tämä 10 kerran valmennus vei minua huimia harppauksia eteenpäin työelämän suunnitelmissani!
— Satu, psykoterapeutti, kouluttaja, valmentaja
Suosittelen lämpimästi Paulinaa valmentajaksi / mentoriksi jokaiselle, joka haluaa tuloksia ja toteuttaa unelmia silloinkin, kun oma tilanne on vaikea. Paulinan tietotaito ja kyky aitoon välittävään dialogiin ja vuorovaikutukseen, joka kantaa ja luo nostetta ja avaa uusia ovia on hyvin poikkeuksellinen.
— Tuija