Voit myös kuunnella tämän tekstin tästä.

Haluaisitko palavasti mukaan puolivuotiseen Positive Psychology Practitioner -koulutukseemme, mutta koulutuksen hinta on nykyisessä elämäntilanteessasi hieman liian korkea? Tässä blogitekstissä esittelemme muutamia vaihtoehtoja ja tukimuotoja opiskelun rahoittamiseen.

APUA AMMATTILIITOLTA

Ensinnäkin jotkut PPP-koulutuksemme käyneet ovat saaneet tukea omalta ammattiliitoltaan. Kannattaa siis rohkeasti kysäistä!

VOISIKO TYÖNANTAJASI OSALLISTUA KUSTANNUKSIIN?

Monen ”PPP:läisen” koulutuksen on maksanut työnantaja. Fiksut yritykset kun ovat oivaltaneet, että positiivisen psykologian opeista ja työkaluista saattaa olla rutkasti hyötyä yrityksen liiketoiminnalle. Suosittelemme lämpimästi juttelemaan pomolle, voisiko työnantajasi osallistua opintojesi rahoittamiseen.

Olemme kuulleet opiskelijoiltamme upeita tarinoita siitä, kuinka paljon positiivisen psykologian koulutus on antanut heille työkaluja oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja lisäämiseen. Lukuisat PPP-koulutuksemme suorittaneet ovat kertoneet myös siitä, miten he ovat vieneet oppejaan työpaikoilleen ja miten opit ovat antaneet potkua bisnekseen.

TARKISTA OIKEUTESI AIKUISKOULUTUSTUKEEN!

Useat opiskelijamme ovat hakeneet ja saaneet tukea Työllisyysrahastosta. Mikäli haluat opintovapaalle ja koulutus lisää tai täydentää ammatillista osaamistasi, tarkista ihmeessä Työllisyysrahastosta oikeutesi aikuiskoulutustukeen.

Järjestämme koulutuksen yhteistyössä kesäyliopistojen kanssa, ja opintopisteitä kertyy 20 eli runsaat kolme kuukaudessa. Tuen edellytysten pitäisi siis opintopisteiden osalta täyttyä. Työllisyysrahasto kertoo nettisivuillaan sekä palkansaajan että yrittäjän aikuiskoulutustuesta ja sen saamisedellytyksistä. Perusteellisen tietopaketin löydät täältä.

TUKILINJALTA TUKEA TOIMINTARAJOITTEISILLE

Ja vielä yksi vinkki: Tukilinja tukee apurahoillaan toimintarajoitteisten ihmisten aktiivista elämää ja tasa-arvoa. Apurahoja jaetaan sekä yksityishenkilöille että yhteisöille, myös pienyrittäjille.

Tukilinjan henkilökohtaisia apurahoja voivat hakea sekä fyysisesti että psyykkisesti toimintarajoitteiset henkilöt. Liikunta- tai aistivamman ohella rajoitteen voi aiheuttaa esimerkiksi pitkäaikaissairaus tai neurologinen poikkeavuus.

Jos uskot koulutuksemme auttavan sinua eteenpäin opiskelu- tai työelämään tai muuhun yhteiskunnallisesti rakentavaan toimintaan, kannattaa ehdottomasti selvittää, olisiko sinulla mahdollisuus Tukilinjan tukeen. Tukilinjan apurahoista löydät lisätietoa täältä.

Tukilinja tukee apurahoillaan toimintarajoitteisten ihmisten aktiivista elämää ja tasa-arvoa. Joylla.

Toivottavasti näistä vinkeistä on sinulle hyötyä!

Ilolla,

Joyllan tiimi


P.S. Emme ole rahoitusvaihtoehtojen asiantuntijoita, joten toimijoita on varmasti muitakin. Otamme itsekin mielellämme vastaan vinkkejä aiheesta. Voit lähettää meille myös kysymyksiä, vaikka me emme pysty tekemään mitään tukipäätöksiä, emmekä tunne mainittujen toimijoiden tarkkoja kriteereitä. Mutta aina voimme selvittää!

P.S.2 Haluamme itsekin laittaa hyvän kiertämään. Jaamme säännöllisesti vapaapaikan PPP-koulutuksen verkkoversioon. Tiedotamme asiasta, kun seuraava vapaapaikka on jaossa.
Niin, ja huomaathan, että PPP-koulutuksen voi halutessaan ja erikseen sovittaessa maksaa myös vaikka neljässä erässä.

Joyllan uutiskirjeen voit tilata tästä.

Comment