Joyllan järjestämä positiivisen psykologian opintokokonaisuus on plakkarissa ja Sarianna Turula tiivistää opintojen antia ja suurimpia oivalluksiaan Ilolla ihmetellen, Sarianna -vlogisarjan viimeisessä jaksossa.

Tiivistelmä pohjautuu koulutuksen rakenteeseen, Martin Seligmanin kukoistuksen kehykseen. Seligmanin mallissa kukoistusta tarkastellaan myönteisyyden, uppoutumisen, aikaansaamisen, merkityksen ja ihmissuhteiden kautta. Lisäksi Joyllan koulutuksessa kehykseen lisättiin elinvoimaisuus. Sarianna kokee opintojen annin olleen suuri erityisesti henkilökohtaisesti – ammatillisen kehittymisen ohella.

"Ilolla ihmetellen, Sarianna" on vlogisarja kotiäitinä tällä hetkellä työskentelevän toimittajan ja vuorovaikutuskouluttajan, Sarianna Turulan, tutustumismatkasta positiivisen psykologian tieteeseen. Sarianna on osallistunut Joyllan Positive Psychology Practitioner -verkkokoulutukseen kevään ja kesän 2019 aikana ja kertonut koulutuksen herättämistä ajatuksista vlogissaan eli videoblogissaan milloin Oulusta, lentokoneesta ja Dallasin auringon alta.

Opintomatkassa ovat opastaneet positiivisen psykologian asiantuntijat ja kouluttajat Netta Lehtonen ja Paulina Piippo Joyllalta. He ovat vastanneet Sariannan vlogin kautta katsojien lähettämiin kysymyksiin. Kysymyksiä positiivisesta psykologiasta tai vaikka elämästä Dallasissa voi yhä lähettää osoitteeseen sarianna (at) joylla.com.

Vlogisarjan aiemmat jaksot voit katsoa alta:

Osa 1: Koulutuksen kynnyksellä

Osa 2: Mitä positiivinen psykologia on?

Osa 3: Teräspappa porskuttaa ja Dallas lähenee

Osa 4: Hello from Texas!

Osa 5: Kiven kovia pehmeitä vahvuuksia

Osa 6: Ensin tuli flow, sitten “krapula”

Osa 7: Yhteisellä matkalla – Jenkeistä kukoistukseen

Osa 8: Kumpi motivoi enemmän auttamaan: rusina vai vilpitön halu?

Osa 9: Yksin ihmisten ympäröimänä

Osa 10: Osaatko rakkauden kieltä?

Osa 11: Oho ja vau – haltioitumisen hetkellä

Osa 12: Yläfemma tuntemattomille

Osa 13: Empatiavirta WTC-muistomerkillä

Osa 14: Onko unelma = tavoite?

Joyllan uutiskirjeen voit tilata
tästä.

Comment