Tunnetko sinä omat vahvuutesi?

Millaista meillä olisi yhdessä, jos tunnistaisimme, arvostaisimme ja hyödyntäisimme enemmän sekä omia että toistemme vahvuuksia? Mitä saisimme tuolloin aikaan vanhempina, auttajina, pomoina tai työkavereina? Miten vahvuuksien mielekäs käyttö vaikuttaisi meihin – merkityksen tunteeseemme, itsemyötätuntoomme ja kukoistukseemme?

Vain joka kolmas meistä näyttää tutkimuksen mukaan osaavan nimetä omat vahvuutensa, vaikka kaikilla on omansa! Sekin on tutkittu, että vahvuuksiaan käyttävät ihmiset uskovat muita enemmän omiin kykyihinsä ja ovat kolme kertaa tyytyväisempiä elämäänsä. Samoin tutkimukset ovat osoittaneet vahvuuksia käyttävien kokevan muita huomattavasti enemmän työn imua ja uppoutumisen tunnetta. Valitettavasti huomio menee työpaikoilla edelleen kuitenkin pääosin siihen, mikä ei toimi.

Tervetuloa kuulemaan aiheesta 10. - 13. kesäkuuta! Pidämme maksuttomat luennot Helsingissä, Tampereella, Lahdessa ja Turussa. Noin tunnin mittaisten luentojen jälkeen esittelemme halukkaille koulutustarjontaamme. Tilaisuudet ovat siis ilmaisia ja kaikille avoimia! Ne on tarkoitettu kaikille hyvästä elämästä kiinnostuneille.

Joyllan Vahvuudet käyttöön -Roadshow järjestetään seuraavasti:

Maanantaina 10.6. Helsingissä kello 18 - 19.30, Tieteiden talo, Kirkkokatu 6.

Tiistaina 11.6. Tampereella kello 17 - 18.30, pääkirjasto Metso, Lehmus-sali, Pirkankatu 2.

Keskiviikkona 12.6. Lahdessa kello 17 - 18.30, Lahden aikuiskoulutuskeskuksen auditorio, Kirkkokatu 16.

Torstaina 13.6. Turussa kello 18 - 19.30, Turun AMK, luentosali Beta, Joukahaisenkatu 3 - 5.

Järjestämme tilaisuudet yhteistyössä Helsingin seudun, Tampereen ja Päijät-Hämeen kesäyliopistojen kanssa. Luennoille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Toki kannattaa tulla ajoissa, jotta saat varmasti hyvän paikan.

Lähestymme vahvuuksia käytännönläheisesti positiivisen psykologian tieteen näkökulmasta. Kukoistus muodostuu tällöin kuudesta osa-alueesta, jotka ovat myönteisyys, uppoutuminen, ihmissuhteet, merkitys, aikaansaaminen ja elinvoimaisuus. Luennot keskittyvät ennen kaikkea uppoutumiseen sisältyviin luonteenvahvuuksiin. Toki kaikki osa-alueet ovat kytköksissä toisiinsa.

Tilaisuudet vetävät soveltavan positiivisen psykologian maisterit ja asiantuntijat Netta Lehtonen ja Paulina Piippo. He ovat kehittäneet ja tuoneet Suomeen tällä hetkellä laajimman Suomessa tarjolla olevan positiivisen psykologian koulutusohjelman. Lehtosen ja Piipon perustama Joylla tarjoaa koulutusta yhdessä kesäyliopistojen kanssa. Lisätietoja saat osoitteesta www.joylla.com

Vahvuudet käyttöön -Roadshow Facebookissa.

Joyllan uutiskirjeen voit tilata tästä.

Comment