Ilolla ihmetellen, Sarianna -vlogin viidennessä jaksossa valotetaan yhtä positiivisen psykologian tarjoamista tärkeimmistä työkaluista, luonteenvahvuuksien tunnistamista. Mitä tapahtuisi, jos työyhteisöissä ja organisaatioissa keskityttäisiin työntekijöiden luonteenvahvuuksien tukemiseen heikkouksien tai epäkohtien kehittämisen sijaan? Tee ilmainen luonteenvahvuustesti netissä ja opi itsestäsi lisää! Katso vlogista Sariannan ajatuksia tuloksistaan ja luonteenvahvuuksien hyödyntämisestä.

"Ilolla ihmetellen, Sarianna" on vlogisarja kotiäitinä tällä hetkellä työskentelevän toimittajan ja vuorovaikutuskouluttajan, Sarianna Turulan, tutustumismatkasta positiivisen psykologian tieteeseen. Sarianna osallistuu Joyllan Positive Psychology Practitioner -verkkokoulutukseen kevään ja kesän 2019 aikana ja kertoo koulutuksen herättämistä ajatuksista vlogissaan eli videoblogissaan milloin Oulusta, lentokoneesta ja Dallasin auringon alta.

Opintomatkassa opastavat positiivisen psykologian asiantuntijat ja kouluttajat Netta Lehtonen ja Paulina Piippo Joyllalta. He vastaavat Sariannan vlogin kautta katsojien lähettämiin kysymyksiin. Kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen sarianna (at) joylla.com.

Vlogisarjan aiemmat jaksot voit katsoa alta:

Osa 1: Koulutuksen kynnyksellä

Osa 2: Mitä positiivinen psykologia on?

Osa 3: Teräspappa porskuttaa ja Dallas lähenee

Osa 4: Hello from Texas!Comment