Nyt puhutaan palautumisesta. Joyllan toisen perustajan, soveltavan positiivisen psykologian maisterin Paulina Piipon vieraana on hyvinvointivalmentaja, tietokirjailija ja yrittäjä Kaisa Jaakkola. Kuusi kirjaa kirjoittanut Kaisa opiskelee parhaillaan Positive Psychology Practitioner -koulutuksessamme.

Kaisan viime syksynä ilmestynyt kirja on nimeltään Palaudu ja vahvistu. Palautuminen ja vahvistuminen ovat vahvasti esillä myös tässä videokeskustelussa. Ja tietenkin positiivinen psykologia.

Positiivinen psykologia keskittyy hyvinvoinnin, vahvuuksien ja kukoistuksen edistämiseen ja tutkimiseen. Positiivisessa psykologiassa hyvinvointi koostuu Kukoistuksen kehyksen kuudesta osa-alueesta. Ne ovat myönteisyys, uppoutuminen, ihmissuhteet, merkitys, aikaansaaminen ja elinvoimaisuus. Paulinan ja Kaisan juttutuokiossa keskitytään ennen muuta elinvoimaisuuteen.

Videolla Kaisa Jaakkola kertoo sekä fysiologisesta että psykologisesta palautumisesta. Millaiset merkit kertovat, että palautuminen ei ole kunnossa? Hän antaa myös hyviksi havaitsemiaan vinkkejä. Muun muassa rajojen asettamisen tärkeys ja oman elämän inventaario nousevat esille. Lisäksi Kaisa kertoo, miten paljon hän on saanut apua psykoterapiasta ja mindfulnessistä.

Pitemmittä puheitta, nautinnollista katselu- ja kuunteluhetkeä Kaisan ja Paulinan seurassa!

P.S. Kirjoitimme Kaisasta laajemman artikkelin viime syksynä. Tarinan voit lukea tästä.

Kaisan ja hänen miehensä Joni Jaakkolan omistaman Optimal Performance -valmennusyrityksen nettisivuihin voi tutustua täällä.

Positive Psychology Practitioner -koulutuksestamme saat lisätietoja tästä.

2 Comments