Haluatko kouluttautua positiivisen psykologian asiantuntijaksi?

Sinulle oma ja muiden hyvinvointi ja kukoistus ovat sydämesi asia. Olet päättänyt antaa itsellesi aikaa myönteisten, hyvää elämää tuottavien asioiden opiskeluun. Haluat käyttöösi tieteellisesti vaikuttaviksi todistetut positiivisen psykologian työkalut. Uskot lämminhenkisen ja kannustavan yhteisön voimaan.

Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta, meillä on sinulle upea uutinen:

Lahjoitamme yhden VAPAAPAIKAN seuraavaan, 28. tammikuuta verkossa alkavaan Positive Psychology Practitioner -koulutukseen (ovh. 2 860 euroa). Koska kyseessä on verkkokoulutus, voit osallistua koulutukseen mistä päin maailmaa tahansa.

Tammikuussa aloittaa jo kahdeksas Joyllan PPP-porukka. Saamamme palaute koulutuksen sisällöstä ja kouluttajien osaamisesta on ollut huippuhyvää! Osallistujat kertovat koulutuksen vaikuttavuudesta ajatteluun, uuden työpaikan saamiseen, yrityksen perustamiseen, yritystoiminnan kehittymiseen, työmotivaatioon, ihmissuhteisiin, itsetuntemukseen jne.

ANNE OPPI PALJON UUTTA

Ensimmäisen vapaapaikan viime kevättalvella sai psykologi Anne Haikola. Tässä hänen kommenttinsa koulutuksesta:

”Kaikkiaan olen enemmän kuin tyytyväinen koulutuksen antiin ja sisältöön. Olen oppinut paljon uutta, syventänyt aikaisempaa tietämystäni ja saanut paljon eväitä henkilökohtaiseen elämääni. Myös läheiseni ovat kertoneet, että huomaavat minun opiskelleen positiivista psykologiaa, koska puhun enemmän esimerkiksi onnellisuudesta, elämäntyytyväisyydestä, vahvuuksista ja myönteisistä tunteista. Koulutus antaa myös asiakastyöhön paljon käytännön välineitä.”

”Suosittelen koulutusta sosiaalialan ihmisille, opettajille, kasvattajille ja kaikille, jotka vain ovat aiheesta kiinnostuneita. Erityisesti suosittelen tätä psykologeille”, Anne kertoo.

MARILLE VERKKOVERSIO OLI TÄYDELLINEN RATKAISU

“Koulutuksen verkkoversio sopi minulle täydellisesti. Tämä on laadukkain koulutus, missä minä olen ollut”, toteaa sosionomi ja Resis Oy.tä pyörittävä Mari Granholm.

“Ihan huippua tässä verkkokoulutuksessa on ollut se, että olen voinut kuunnella luentoja moneen kertaan. Meidän opiskelijaporukasta moni muukin sanoi syventyneensä ja jumiutuneensa tiettyihin aihealueisiin ja juuri verkko mahdollisti sen. Moni meistä on menneinä vuosina saanut kokemuksia heikosti toteutetuista verkkokursseista ja ne vaikuttavat mielessä edelleen. Itsekin sosiaalisena ihmisenä ajattelin ensin, että haluan koulutukseen, jossa on lähiopetusta, mutta elämäntilanne ratkaisi.

Joyllan porukka on luonut verkkoon avoimen ilmapiirin, jossa on helppo lähestyä. Aina voi kysellä ja pyytää apua. Tämähän on ollut tiiviimpää kuin moni läsnäoleva opetus. Moni ei varmaan hoksaa, miten vuorovaikutteinen Joyllan verkkokoulutus on. En nimittäin usko, että se häviää lainkaan läsnäolokoulutukselle. Koulutus on niin vuorovaikutteista, että sitä kokee heti olevansa osa porukkaa. Verkkotapaamiset ovat jotenkin niin paljaita. Ehkä se on jopa etu. Porukka on kotona omimmillaan”, nauraa Mari.

LÄHETÄ MEILLE VIDEO!

Jos koet, että tämä vapaaoppilaspaikka on sinulle, lähetä meille maksimissaan minuutin mittainen video ja vastaa siinä seuraaviin kysymyksiin:

- Mikä tekee tästä koulutuksesta merkityksellisen juuri sinulle?
- Miten aiot viedä itse hyvää eteenpäin?

Lisätiedot tästä Suomen laajimmasta positiivisen psykologian koulutuksesta saat täältä.

Lähetä mahdolliset kysymykset sekä video tai linkki videoon 16.12. mennessä osoitteeseen info@joylla.com. Ilmoitamme valitulle henkilökohtaisesti. Emme julkaise videoita emmekä hakijoiden nimiä muiden nähtäväksi.

Comment