Kiira Korpi tunnetaan ennen kaikkea taitoluistelun viisinkertaisena Suomen mestarina ja kolminkertaisena EM-mitalistina. Monivuotisen huippu-urheilu-uransa jälkeen hän on muun muassa valmentanut, luistellut näytösluisteluissa ja opiskellut.

New Yorkissa asuva Kiira, nyttemmin viralliselta sukunimeltään Korpi-Borges, on tätä nykyä lähes täysipäiväinen opiskelija. Erityisen kiinnostunut hän on positiivisesta psykologiasta – ja psykologiasta ylipäätään.

Viime vuonna Kiira suoritti puolen vuoden mittaiset positiivisen psykologian opinnot The Flourishing Centerissä. Syksyllä hän aloitti opinnot newyorkilaisessa The New School -yliopistossa, jossa hän tekee yleissivistävää Bachelor of Liberal Arts -tutkintoa.

Kiiran tavoitteena on jatkaa opintopolkuaan University of Pennsylvaniaan positiivisen psykologian maisteriohjelmaan, kunhan hän saa ensin suoritettua kandidaatin tutkinnon.

Joyllan Netta Lehtonen puolestaan suoritti soveltavan positiivisen psykologian maisteritutkinnon Lontoossa (University of East London) jo muutama vuosi sitten. Niinpä Kiiralla ja Netalla piisasi roppakaupalla puhuttavaa, kun he tapasivat pari viikkoa sitten New Yorkissa:

Niin että mitä sinä haluaisit kysyä Kiiralta – positiivisesta psykologiasta sekä opinnoista ja elämästä New Yorkissa? Lähetä kysymyksesi vaikka sähköpostitse info (at) joylla.com tai suoraan Netalle netta (at) joylla.com taikka tämän blogin kautta.

Netta jututtaa Kiiraa toukokuun puolivälin paikkeilla, ja juttutuokio tulee tietenkin nähtäville blogiimme. Rohkeasti vaan kysymään! Toki Netallekin passaa kysymyksiä esittää :)

PÄIVITYS 1.8.2019: Nyt Kiiran haastattelu on julkaistu, voit katsella ja kuunnella sen täältä.

Comment