Ehtymätön innostus positiivista psykologiaa kohtaan yhdistää alla nähtävällä videolla juttelevia Kiiraa ja Nettaa.

Netta Lehtosen studiovieras Kiira Korpi-Borges paljastaa, että positiivisen psykologian koulutus oli taannoin suurena tukena paniikkihäiriöstä toipumisessa. Positiivisen psykologian työkalut ja opit ovat muutenkin auttaneet häntä matkalla ”tosi negatiivisesta mielenmaisemasta kohti avarampaa ja eloisampaa elämää”.

Videolla Netta ja Kiira keskustelevat muun muassa Kiiran viime syksynä ilmestyneestä, avoimesta ja rohkeasta ”Ehjäksi särkynyt” -kirjasta. Tarinatuokiossa puhutaan itsemyötätunnosta, haavoittuvuudesta, positiivisuudesta ja siitä, kuinka aitoa se Kiiran hymyily aikoinaan mahtoikaan olla... Kiira ja Netta myös vastaavat heille etukäteen lähetettyihin kysymyksiin.

Kiira suoritti viime vuonna puolen vuoden mittaiset positiivisen psykologian opinnot The Flourishing Centerissä. Viime syksynä Kiira aloitti opinnot newyorkilaisessa The New School -yliopistossa, jossa hän tekee yleissivistävää Bachelor of Liberal Arts -tutkintoa. Hänen tavoitteenaan on jatkaa opintopolkua University of Pennsylvaniaan positiivisen psykologian maisteriohjelmaan.

Parhaiten Kiira tietenkin tunnetaan taitoluistelun viisinkertaisena Suomen mestarina ja kolminkertaisena EM-mitalistina.

Netta puolestaan valmistui soveltavan positiivisen psykologian maisteriksi Lontoossa (University of East London) syksyllä 2015, minkä jälkeen hän yhdessä Paulina Piipon kanssa perusti Joyllan.

Mitä pidät videosta? Löydätkö sieltä itsellesi sopivia vinkkejä? Kerro meille kommenteissa tai jakamalla video vaikka Facebookissa!

Nautinnollista katseluhetkeä!

Kiiran ja Netan kuvasi Susanna Pesonen.

Joyllan uutiskirjeen voit tilata tästä.

2 Comments