Suuren suuri ja lämmin kiitos vuodesta 2018!
 
Jos vuotta 2018 kuvaisi Joyllan kannalta yhdellä sanalla, tuo sana olisi kasvu.
 
Olemme saaneet kokea ja kehittyä paljon. Olemme onnistuneet ja tehneet virheitä. Olemme saaneet kasvaa myös ihmisinä. Kiitos teille kaikille! Te, hyvät asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme, olette mahdollistaneet meille tämän suuren seikkailun.
 
Tässä muutamia nostoja Joyllan kuluneesta vuodesta:
 
Tammikuu
Ensimmäiset  Positive Psychology Practitioner (PPP) -opiskelijat aloittavat opintonsa. Lähiopetusta sisältävä koulutus toteutetaan Tampereella.
 
Helmikuu
Kehitämme ahkerasti tuotteitamme ja siinä sivussa hoidamme markkinointia.
 
Maaliskuu
Ensimmäinen kokonaan verkossa toteutettava PPP-koulutus alkaa ja ensimmäinen vapaapaikka jaetaan.
 
Huhtikuu
Teemme hommia niin Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Ylläksellä kuin New Jerseyssäkin. Haaveemme joustavasta työstä ovat nyt totta.
 
Toukokuu
Ensimmäinen palkka kilahtaa tilille! Takana on kaksi ja puoli vuotta yrittäjinä.
 
Kesäkuu
Opiskelijoilta kerätyt ja saadut palautteet saavat meidät ymmärtämään entistä paremmin, että olemme todellakin oikeassa paikassa oikeaan aikaan.
 
Heinäkuu
Ensimmäinen kunnon loma yrittäjäuralla! Meidän suustamme ei jatkossakaan kuulu lausetta "päivääkään en ole lomaa pitänyt".
 
Elokuu
Tiimi alkaa kasvaa. Upea ja lahjakas Josetta liittyy onneksemme innoissaan porukkaan.
 
Syyskuu
Järjestämme Joyllan historian ensimmäiset Kukoistuskekkerit PPP-opiskelijoille. Lämmin ja rento kokoontuminen kerää väkeä Helsingin Lauttasaareen aina Rovaniemeltä asti.
 
Lokakuu
Media noteeraa Joyllan. Luovuus kukkii tiimissä, ja siitä seuraa useita toimintaa kehittäviä ja tehostavia oivalluksia.
 
Marraskuu
Toteamme suureksi iloksemme kolmen vuoden yrittäjätaipaleen johtaneen kannattavaan  liiketoimintaan. Liikevaihto on kasvanut kymmenkertaiseksi edellisvuodesta!
 
Joulukuu
Tunnemme suurta kiitollisuutta. Kiitämme upeita asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme tästä vuodesta! Saamme tehdä huippuhienoa ja merkityksellistä työtä.

kukoistuskekkerit.jpg

Onnea uuteen vuoteen!

Unelmoidaan kaikki ensi vuonna isosti! Se tarkoittaa jokaiselle eri asioita, mutta unelmoimalla, uskomalla unelmiimme ja toimimalla niiden eteen hyvässä hengessä saatamme, kuten tiedät, saavuttaa upeita juttuja. Ja varsinkin hienoja kokemuksia ja yllättäviäkin seikkailuja matkalla kohti unelmiamme.
 
Ei lannistuta matkalle hyvin todennäköisesti osuvista vastoinkäymisistä vaan nähdään ne osana reissua.  Ammennetaan voimaa juhlimalla tiellemme osuvia kiitollisuuden aiheita, pieniä ja suuria.
 
Odotamme ilolla ja uteliaina uuden vuoden mukanaan tuomia uusia seikkailuja ja kauniita kohtaamisia. Toivomme sinulle mahtavaa vuotta 2019!
 
Ilolla,
Netta ja Paulina

Netta Lehtonen Paulina Piippo.jpg

2 Comments