Mitä on onnellisuus? Millaisin keinoin ihminen voi vaikuttaa omaan onnellisuuteensa?

Muun muassa tällaisiin kysymyksiin saivat vastailla Joyllan Paulina ja Netta vieraillessaan taannoin tamperelaisen Radio Moreenin studiossa. Helmikuinen haastattelu on nyt kuultavissa myös netissä. Toimittajana on Tinja Hokkanen.

Onnellisuuden lisäksi suorassa lähetyksessä puhuttiin paljon positiivisesta psykologiasta. Netta ja Paulina kertoivat, miten he innostuivat positiivisesta psykologiasta ja miksi he päätyivät perustamaan yhteisen yrityksen. Ja mistä tekijöistä koostuukaan Kukoistuksen kehys.

Netta ja Paulina muistelevat talvista radiopäivää ilolla ja lämmöllä.

– Se oli meidän melkein ensimmäinen radiohaastattelumme. Samalla se oli myös toimittajaopiskelijan ensimmäinen pitempi suora radio-ohjelma, joten varmasti häntäkin hieman jännitti. Niinpä saimme käyttää vahvuuksiamme, kuten rakkautta ja ystävällisyyttä, toistemme tukemiseen. Tässä oiva esimerkki tilanteesta, jossa voi hyödyntää luonteenvahvuuksia ja vahvistaa itseluottamusta.

Koko haastattelun pääset kuuntelemaan tästä!

Radio Moreeni on Tampereen yliopiston omistama paikallisradio. Aseman toiminnasta vastaa Tampereen yliopiston Viestintätieteiden tiedekunta.

Radio Moreeni aloitti toimintansa syksyllä 1989 Yliopistoradion nimellä. Se on Suomen ainoa yliopiston omistama paikallisradio.

P.S. Tässäpä sinulle toinenkin kuunteluvinkki. Paulina ja Netta vierailivat alkuvuodesta myös Yle Puheen lähetyksessä puhumassa positiivisesta psykologiasta. ”Tiina Lundbergin huoltamo” -ohjelman voit kuunnella Yle Areenasta.

Joyllan uutiskirjeen voit tilata tästä.

Comment