Ilolla ihmetellen, Sarianna -vlogin yhdeksännessä jaksossa Sarianna pohtii yksinäisyyden tunnetta miljoonakaupunki Dallasin keskustassa.

Tutkimusten mukaan amerikkalaisista yksinäisyyttä tuntee jopa 20 prosenttia. Suomessa joka viides tuntee ajoittaista yksinäisyyttä ja joka kymmenennellä se on pysyvä olotila. Ihmissuhteiden on tutkittu olevan merkittävin tekijä kukoistuksen saavuttamiselle. Sosiaalinen media voi lisätä yhteenkuuluvuuden tunnetta ja mahdollistaa matalan kynnyksen yhteydenpidon. Mutta mikä on somen varjopuoli? Sitä pohditaan vlogissa tositarinan kautta.

"Ilolla ihmetellen, Sarianna" on vlogisarja kotiäitinä tällä hetkellä työskentelevän toimittajan ja vuorovaikutuskouluttajan, Sarianna Turulan, tutustumismatkasta positiivisen psykologian tieteeseen. Sarianna osallistuu Joyllan Positive Psychology Practitioner -verkkokoulutukseen kevään ja kesän 2019 aikana ja kertoo koulutuksen herättämistä ajatuksista vlogissaan eli videoblogissaan milloin Oulusta, lentokoneesta ja Dallasin auringon alta.

Opintomatkassa opastavat positiivisen psykologian asiantuntijat ja kouluttajat Netta Lehtonen ja Paulina Piippo Joyllalta. He vastaavat Sariannan vlogin kautta katsojien lähettämiin kysymyksiin. Kysymyksiä positiivisesta psykologiasta tai vaikka elämästä Dallasissa voi lähettää osoitteeseen sarianna (at) joylla.com.

Vlogisarjan aiemmat jaksot voit katsoa alta:

Osa 1: Koulutuksen kynnyksellä

Osa 2: Mitä positiivinen psykologia on?

Osa 3: Teräspappa porskuttaa ja Dallas lähenee

Osa 4: Hello from Texas!

Osa 5: Kiven kovia pehmeitä vahvuuksia

Osa 6: Ensin tuli flow, sitten “krapula”

Osa 7: Yhteisellä matkalla – Jenkeistä kukoistukseen

Osa 8: Kumpi motivoi enemmän auttamaan: rusina vai vilpitön halu?

Joyllan uutiskirjeen voit tilata tästä.Comment