Vapaapaikat huhtikuun alussa alkavaan, puoli vuotta kestävään Positive Psychology Practitioner -verkkokoulutukseen on nyt jaettu. Päätimme lahjoittaa lupaamamme yhden paikan sijasta kaksi vapaapaikkaa. Onneksi olkoon, Siiri Mikkola ja Pinja Kuusi!

Saimme jälleen ennätysmäärän loistavia hakemuksia. Niitä tuli reilusti yli 200! Suuret kiitokset kaikille hakijoille. Kuten aiemmillakin kerroilla, myös nyt jokaisen videon lähettäjä olisi ansainnut tulla valituksi. Hakemusten joukossa oli suuri määrä todella koskettavia ja vaikuttavia videoita. Vielä kerran: kiitos ihan jokaiselle!

Tällä kertaa päätimme lahjoittaa ”PPP-koulutuksen” nuorelle, tämän kevään abiturientille ja vaikeiden kipupotilaiden kanssa työskentelevälle fysioterapeutille.

SIIRI HALUAA JAKAA HYVÄÄ

18-vuotias Siiri Mikkola on tämän kevään abiturientti Sastamalasta. Hänelle tärkeimpiä asioita elämässä ovat luonto ja hyvinvointi.

”Nyt, ylioppilaskirjoitusten lomassa, mietin kovasti, mitä haluaisin elämässä tehdä. Tämä Joyllan koulutus antaisi minulle mahdollisuuden oppia asioista, jotka kiinnostavat minua todella paljon”, Siiri kertoi jossain päin Lappia, kaukana Sastamalasta, kuvaamallaan videolla.

”Psykologia on ollut koko lukioajan minulle kaikkein merkityksellisin ja mielenkiintoisin aine. Minua kiinnostavat valtavasti kaikki psyykkiset mekanismit ja varsinkin hyvinvoinnin edistäminen. Tämä koulutus antaisi minulle mahdollisuuden kokea ja jakaa hyvää ja lisäksi uppoutua.”

”Hyvän jakaminen tarkoittaa tällä hetkellä elämässäni sitä, että saisin jakaa näitä oppeja arjessa läheisilleni ja ehkä opiskeluporukoissa.”

Mutta mikä onkaan Siirin suurin unelma? Sekin liittyy hyvinvointiin ja pohjoisiin oloihin.

”Unelmani on perustaa hyvinvointiyritys tänne pohjoiseen. Mikä olisikaan parempi paikka jakaa positiivisen psykologian oppeja kuin tällaisen upean luonnon keskellä”, Siiri kertoi ihastuttavalla videollaan kinosten keskellä.

”Maailmassa on ihan tarpeeksi pahaa. Hyvää ei voi koskaan korostaa liikaa. Haluan olla jakamassa sitä hyvää”, Siiri Mikkola kertoo.

”Maailmassa on ihan tarpeeksi pahaa. Hyvää ei voi koskaan korostaa liikaa. Haluan olla jakamassa sitä hyvää”, Siiri Mikkola kertoo.

PINJA TAHTOO OPPIA LISÄÄ

Toisen vapaapaikan sai vaikuttavalla videohakemuksellaan tamperelainen fysioterapeutti Pinja Kuusi.

”Fysioterapeuttina teen töitä ennen kaikkea vaikeiden kipupotilaiden ja vanhusten kanssa ja kehitän jatkuvasti sitä toimintaa. Olen myös sijaisvanhempi 9-vuotiaalle siskoni tytölle”, Pinja kertoo.

”Käytän jo nyt niin töissäni kuin muussa elämässäni positiivisen psykologian oppeja. Lisäksi olen opiskellut muun muassa NLP:tä. Positiivinen psykologia kiinnostaa minua tosi paljon ja haluan ehdottomasti oppia sitä lisää.”

Ja niin siinä sitten kävi, että Pinja saa opiskella positiivista psykologiaa puolen vuoden ajan vapaaoppilaana!

”Positiivinen psykologia on minulle jo tuttua ja haluan ehdottomasti oppia sitä lisää ”, Pinja Kuusi sanoo.

”Positiivinen psykologia on minulle jo tuttua ja haluan ehdottomasti oppia sitä lisää ”, Pinja Kuusi sanoo.

VERKKOKOULUTUS ALKAA 1. HUHTIKUUTA

Seuraava, kevään viimeinen Positive Psychology Practitioner -verkkokoulutus alkaa pian, 1. huhtikuuta. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan Siirin ja Pinjan sekä monien muiden motivoituneiden opiskelijoiden huippuporukkaan! Vielä ehdit ilmoittautua!

Saamamme palaute aiemmista, 20 opintopisteen PPP-koulutuksista on ollut erinomaista. Lisätietoja koulutuksesta – ja palautteista – saat täältä.Comment