Järjestimme helmikuussa Tampereella ilmaisluennon vahvuuksista. Pääkirjasto Metson Kuusi-sali tuli täpötäyteen innostunutta väkeä. Siitäkös innostuimme…

Nyt on Helsingin vuoro. Joten tule moikkaamaan meitä tiistaina 19. maaliskuuta!

Millaista meillä olisi yhdessä, jos tunnistaisimme, arvostaisimme ja hyödyntäisimme enemmän sekä omia että toistemme vahvuuksia? Mitä saisimme tuolloin aikaan vanhempina, auttajina, pomoina tai työkavereina? Miten vahvuuksien mielekäs käyttö vaikuttaisi meihin – merkityksen tunteeseemme, itsemyötätuntoomme ja kukoistukseemme?

Vain joka kolmas meistä näyttää tutkimuksen mukaan osaavan nimetä omat vahvuutensa, vaikka kaikilla on omansa! Sekin on tutkittu, että vahvuuksiaan käyttävät ihmiset uskovat muita enemmän omiin kykyihinsä ja ovat kolme kertaa tyytyväisempiä elämäänsä. Samoin tutkimukset ovat osoittaneet vahvuuksia käyttävien kokevan muita huomattavasti enemmän työn imua ja uppoutumisen tunnetta. Valitettavasti huomio menee työpaikoilla ja muussakin elämässä edelleen pääosin siihen, mikä ei toimi.

Tervetuloa kuulemaan aiheesta tiistaina 19.3. kello 18 - 19. Luennon jälkeen esittelemme halukkaille koulutustarjontaamme. Tilaisuus järjestetään Haaga-Helian Pasilan toimipisteessä (auditorio 1. kerros), Ratapihantie 13 (aivan Pasilan juna-aseman ja Helsingin Messukeskuksen vieressä).

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin! Se on tarkoitettu kaikille hyvästä elämästä kiinnostuneille. Tilaisuuden järjestävät Joylla ja Helsingin seudun kesäyliopisto.

Lähestymme vahvuuksia käytännönläheisesti positiivisen psykologian tieteen näkökulmasta. Kukoistus muodostuu tällöin kuudesta osa-alueesta, jotka ovat myönteisyys, uppoutuminen, ihmissuhteet, merkitys, aikaansaaminen ja elinvoimaisuus. Luento keskittyy ennen kaikkea uppoutumiseen sisältyviin luonteenvahvuuksiin. Toki kaikki osa-alueet ovat kytköksissä toisiinsa.

Tilaisuuden vetävät soveltavan positiivisen psykologian maisterit ja asiantuntijat Netta Lehtonen ja Paulina Piippo. He ovat kehittäneet ja tuoneet Suomeen tällä hetkellä laajimman Suomessa tarjolla olevan positiivisen psykologian koulutusohjelman. Lehtosen ja Piipon perustama yritys Joylla tarjoaa koulutusta yhdessä kesäyliopistojen kanssa. Lisätietoja osoitteesta www.joylla.com

Lisätiedot myös:

Netta Lehtonen, netta (at) joylla.com

Paulina Piippo, paulina (at) joylla.com

Comment