Rakkauden mikrohetket leimusivat zumbatunnilla!

Ilolla ihmetellen, Sarianna -vlogin 12. jaksossa kerrotaan suu vaahdossa ja suuressa adrenaliiniryöpyssä juuri koetuista rakkauden mikrohetkistä tuntemattomien kesken. Rakkauden mikrohetki on lyhyt mutta erityisen lämmön tuova kohtaaminen. Siinä yhdistyvät katsekontakti, hymy ja positiivinen resonanssi tuntemattomien kesken. Energisoivia rakkauden mikrohetkiä voi kokea missä vain, vaikka zumbatunnilla! Vlogissa vastataan myös katsojan kysymykseen, onko Amerikassa ystävyyssuhteiden luominen helpompaa.

"Ilolla ihmetellen, Sarianna" on vlogisarja kotiäitinä tällä hetkellä työskentelevän toimittajan ja vuorovaikutuskouluttajan, Sarianna Turulan, tutustumismatkasta positiivisen psykologian tieteeseen. Sarianna osallistuu Joyllan Positive Psychology Practitioner -verkkokoulutukseen kevään ja kesän 2019 aikana ja kertoo koulutuksen herättämistä ajatuksista vlogissaan eli videoblogissaan milloin Oulusta, lentokoneesta ja Dallasin auringon alta.

Opintomatkassa opastavat positiivisen psykologian asiantuntijat ja kouluttajat Netta Lehtonen ja Paulina Piippo Joyllalta. He vastaavat Sariannan vlogin kautta katsojien lähettämiin kysymyksiin. Kysymyksiä positiivisesta psykologiasta tai vaikka elämästä Dallasissa voit lähettää osoitteeseen sarianna (at) joylla.com.

Vlogisarjan aiemmat jaksot voit katsoa alta:

Osa 1: Koulutuksen kynnyksellä

Osa 2: Mitä positiivinen psykologia on?

Osa 3: Teräspappa porskuttaa ja Dallas lähenee

Osa 4: Hello from Texas!

Osa 5: Kiven kovia pehmeitä vahvuuksia

Osa 6: Ensin tuli flow, sitten “krapula”

Osa 7: Yhteisellä matkalla – Jenkeistä kukoistukseen

Osa 8: Kumpi motivoi enemmän auttamaan: rusina vai vilpitön halu?

Osa 9: Yksin ihmisten ympäröimänä

Osa 10: Osaatko rakkauden kieltä?

Osa 11: Oho ja vau – haltioitumisen hetkellä


Joyllan uutiskirjeen voit tilata
tästä.

Comment