Vapaapaikat syyskuun alussa alkavaan, puoli vuotta kestävään Positive Psychology Practitioner -verkkokoulutukseen on nyt jaettu. Päätimme lahjoittaa lupaamamme yhden paikan sijasta kaksi vapaaoppilaspaikkaa. Onneksi olkoon, Piia Virtanen ja Nico Kamppinen!

Jälleen kerran saimme aivan loistavia hakemuksia – koskettavia ja vaikuttavia. Sydämellinen kiitos jokaiselle videohakemuksen lähettäjälle!

PIIA ODOTTAA OPISKELUJA SUURELLA INNOLLA

Piia Virtanen on turkulainen erityisopettaja, joka työskentelee tällä hetkellä Ammattiopisto Spesiassa. Erityisopetuksen lisäksi hän on työskennellyt lastensuojelun tukiperhetyössä ja vankeinhoidossa.

– Ammatillisen intohimoni kohde on erityisesti toiminnallisuuden lisääminen kaikkiin kohtaamis- ja oppimistilanteisiin. Lisäksi olen superkiinnostunut ja kouluttautunutkin siihen, kuinka tukea henkilöitä, joilla on vaikeuksia oppimisessa tai keskittymisessä. Tätä osaamistani jaan mielelläni muille esimerkiksi kouluttamalla ratkaisukeskeisiä nepsy-valmentajia. Samalla opin aina itsekin lisää, Piia kertoo.

– Lastensuojelussa arkea elettiin viereisissä kodeissa itsenäistyvien nuorten kanssa. Vankilassa työskennellessäni tein riski- ja tarvearvioita sekä suunnittelin vangin ja muiden ammattilaisten kanssa, mitä pitäisi tehdä, jotta vankeus jäisi viimeiseksi.

– Harrastan nelivuotiaan Ossi-koirani kanssa agilitya, vaikken ole koskaan aiemmin edes tiennyt osaavani juosta. Lisäksi toimin aktiivisesti vapaaehtoisena Turun Mikaelin seurakunnassa, joka on tunnettu uusista työtavoistaan. Itse olen esimerkiksi perustanut sinne aktiivisen ryhmän nimeltään Epätäydelliset naiset.

Tulevia positiivisen psykologian opintoja Piia odottaa malttamattomana ja suurella innolla.

Tavoitteeni tähän koulutukseen liittyvät niin työhön kuin yksityiselämään. Odotan paljon sitä, että siellä jaetaan asioita ryhmässä. Odotan kiinnostavia kouluttajia, upeita keskusteluja ja vielä lisää innostumista, jos se nyt on mitenkään mahdollista!

Yksi positiivisen psykologian opintoja innolla odottavan Piia Virtasen mieliharrastuksia on agility yhdessä nelivuotiaan Ossin kanssa. Kuva: Jarno Virtanen.

Yksi positiivisen psykologian opintoja innolla odottavan Piia Virtasen mieliharrastuksia on agility yhdessä nelivuotiaan Ossin kanssa. Kuva: Jarno Virtanen.

NICOLLA ON KIRKKAAT VISIOT JA MISSIOT

Nico Kamppinen on 21-vuotias vaasalainen nuorimies, joka tekee työkseen huopakattoja ystävänsä yrityksessä.

– Kiinnostuin armeijan johtajakoulutuksessa itseni kehittämisestä ja siviilissä se vei täysin mukanaan. Ajattelin, että nyt on hyvä hetki miettiä, kuka mä oon ja mitä mä haluan, Nico kertoo.

Haluan kehittyä lähemmäs sitä parasta versiota itsestäni, jotta voisin jättää mahdollisimman positiivisen ja myönteisen jäljen jokaiseen ihmiseen, joka tulee polullani vastaan.

– Intohimoni on luovuus ja käsillä tekeminen. Visioni on perustaa oma yritys, jossa saan toteuttaa näitä. Henkilökohtainen missioni on tehdä vapaaehtoistyötä särkyneiden nuorten parissa. Auttaa ja tsempata silloin, kun sitä tarvitaan.

PPP-koulutuksesta Nico uskoo saavansa ”erittäin paljon eväitä matkaan, kohti unelmia ja kukoistavaa elämää”.

– Koulutus tulee varmasti auttamaan minua myös matkassa kohti yrittäjyyttä, Nico uskoo.

Nico Kamppisen henkilökohtainen missio on tehdä vapaaehtoistyötä särkyneiden nuorten parissa.

Nico Kamppisen henkilökohtainen missio on tehdä vapaaehtoistyötä särkyneiden nuorten parissa.

VERKKOKOULUTUS ALKAA 2. SYYSKUUTA

Seuraava, syksyn ensimmäinen Positive Psychology Practitioner -verkkokoulutus alkaa 2. syyskuuta. Olet lämpimästi tervetullut mukaan Piian, Nicon ja monien muiden motivoituneiden opiskelijoiden huippuporukkaan! Ilmoittautua voit suoraan tästä.

Kaikki syksyllä 2019 alkavat ”PPP-koulutuksemme” löydät helposti täältä.

Joyllan uutiskirjeen voit tilata tästä.

Comment