Tammikuu ja Kukoistuskekkerit lähestyvät, jippii!

Kukoistuskekkerit ovat PPP-koulutusporukkamme ilonpito-, oppimis- ja verkostoitumistilaisuus, jossa tunnelma on lämmin ja rento. Päivän aikana on luvassa muun muassa sen suunnittelua, kuinka viemme positiivisen psykologian oppeja käytäntöön haluamamme tempauksen tai tapahtuman muodossa vuonna 2019, sekä virkistystä keholle ja mielelle. 

Saat lisätietoa ja pääset ilmoittautumaan 12.1.2019 vietettäville Kukoistuskekkereille täällä. 

Alempaa löydät myös Tiia Trogenin ja Mari Granholmin fiiliksiä ja lisää kuvia viime Kukoistuskekkereiltä.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille Positive Psychology Practitioner -koulutuksen käyneille, koulutuksessa oleville sekä 4.1.2019 mennessä PPP-koulutukseen ilmoittautuneille.

Rentoa ajatusten vaihtoa kahvin ja kakkujen äärellä Kukoistuskekkereillä syyskuussa 2018.

Rentoa ajatusten vaihtoa kahvin ja kakkujen äärellä Kukoistuskekkereillä syyskuussa 2018.

FIILIKSIÄ KUKOISTUSKEKKEREILTÄ 2018

Syksyn Kukoistuskekkereillä parasta oli päästä tutustumaan erilaisiin ihmisiin, joilla oli kuitenkin sama yhdistävä tekijä, kiinnostus positiiviseen psykologiaan. Vaikka tulin kekkereihin kiireellä, niin siellä oli mahdollisuus pysähtyä, rentoutua ja käydä mielenkiintoisia keskusteluita. Toiminta vei meitä kohti päivän teemaa ja samalla teimme myös yhdessä katsauksen positiivisen psykologian tulevaisuuteen Suomessa ja maailmalla. Jokaisella meistä on osaamista, tietoja ja taitoja, joilla tuoda hyvää toisille. Kekkereistä keho ja mieli saivat virtaa ja voimaa. Kotiin lähti keveämmät, kiireettömät askeleet sekä ravittu mieli ja keho.
— Tiia Trogen
Joyllan syyskuiset Kukoistuskekkerit olivat aivan mahtavat. Oli upeaa nähdä ihan livenä kaikkia niitä ihmisiä, joiden kanssa olin ollut verkossa paljon yhteyksissä. Kekkereillä välittyi hieno välittämisen meininki. Keskusteluissa oltiin vahvasti opiskeluaiheemme ympärillä, mikä oli tosi voimauttavaa ja ihanaa. Ihana oli myös tavata koulutuskaverini Jenny, jonka kanssa olimme puhuneet tuntikaupalla puhelimessa, mutta emme koskaan ennen kasvotusten.

Kaiken kaikkiaan seura oli mainiota, samoin ruoka. Monenlaiset harjoitukset ja meditaatiot olivat hienoja. Paljon opin taas lisää, muun muassa vahvuuksista.

Odotan innolla tammikuun Kukoistuskekkereitä. Tällä kertaa varaudun myös yöpymään pääkaupunkiseudulla, jottei tarvitse lähteä kiireessä, eikä energiaa mene matkustamiseen. En malta odottaa, mitä kaikkea on taas tarjolla. Naurujooga loistavan Nooran vetämänä kuulostaa huikealta. Ja se, että saan taas nähdä kanssani samoista asioista kiinnostuneita ihmisiä, on varmasti se isoin juttu.
— Mari Granholm
Joogaa Kukoistuskekkereillä 2018. Kukoistuskekkerit tarjoavat virkistystä sekä mielelle että keholle.

Joogaa Kukoistuskekkereillä 2018. Kukoistuskekkerit tarjoavat virkistystä sekä mielelle että keholle.

Yhdessä olemme enemmän: Joyllan Paulina Piippo sekä upeita PPP:läisiä Kukoistuskekkereillä 2018.

Yhdessä olemme enemmän: Joyllan Paulina Piippo sekä upeita PPP:läisiä Kukoistuskekkereillä 2018.

NÄHDÄÄN TAMMIKUUSSA KEKKEREILLÄ!

Comment