Onneksi olkoon, Saija Emlyn ja Yacine Kalke! Vapaapaikat tammikuun lopulla alkavaan, puoli vuotta kestävään Positive Psychology Practitioner -verkkokoulutukseen on jaettu. Tälläkin kerralla päätimme jakaa lupaamamme yhden paikan sijasta kaksi vapaapaikkaa.

Saimme jälleen hurjan paljon – peräti ennätysmäärän – loistavia hakemuksia. Suuret kiitokset kaikille hakijoille! Kuten edellisilläkin kerroilla, myös nyt jokaisen videon lähettäjä olisi ansainnut tulla valituksi. Vielä kerran: kiitos ihan jokaiselle!!!

YACINEN UNELMA YHÄ LÄHEMPÄNÄ

Yacine Kalke on kolmikymppinen kahden lapsen äiti Helsingistä. Tällä hetkellä valtiotieteiden maisteri ja joogaopettaja on äitiyslomalla.

”Olen työskennellyt koko työurani ihmisoikeuksien parissa. Suurin unelmani on tuoda henkisen hyvinvoinnin tietotaitoa järjestö- ja erityisesti ihmisoikeuspuolelle”, Yacine kertoo .

”Haluaisin joskus perustaa yhteiskunnallisen yrityksen, joka auttaisi ja tukisi pakolaisia nimenomaan henkisen hyvinvoinnin kapasiteetin kasvattamisessa.”

”Uskon, että positiivisen psykologian opit tuovat minulle tosi paljon lisää työkaluja henkilökohtaiseen elämääni ja lasteni kasvatukseen sekä ylipäätään omaan henkiseen kasvuun.”

”Lisäksi positiivisen psykologian työkalut auttavat minua viemään unelmaani eteenpäin – unelmaa siitä, että pystyisin auttamaan heikommassa asemassa olevia löytämään henkisen hyvän olon. Koska heidän ulkoiset tilanteensa ovat usein hyvin raskaita, haluan auttaa heitä voimaan sisäisesti paremmin”, Yacine perusteli videossaan. Ja niin upeasti perusteli, että toinen vapaapaikka on hänen!

Yacine haluaa tukea mm. pakolaisten henkistä hyvinvointia.

Yacine haluaa tukea mm. pakolaisten henkistä hyvinvointia.

LISÄBUUSTIA SAIJAN MISSIOON

Saija Emlyn opiskelee työn ja hyvinvoinnin maisteriohjelmaa Tampereen yliopiston Porin yksikössä. Saija on myös “sydämiä kaikkialla näkevä” viiden lapsen äiti.

”Olin syvästi liikuttunut tarjouksestanne vapaapaikkalaisuudesta. Huomasin liikutukseni johtuvan siitä, että tällä lapsimäärällä on hirvittävän vaikea antaa itselleen asioita”, Saija totesi hakuvideossaan.

”Minun henkilökohtainen missioni on päästä luomaan aivan uudenlaista, positiivista työvoimapolitiikkaa. Ihan pikkuisen jumissa olevasta gradustani lanseeraan jotain sen tyyppistä. Uskon näiden positiivisen psykologian opintojen antavan erinomaisen lisäbuustin mission toteuttamiseen.”

”Rakkaus on elämäni kantava voima. Ratkaisukeskeisyys, yhteisöllisyys ja ihmisen omien voimien vahvistaminen ovat minulle tärkeitä elementtejä ihmisten kanssa toimiessa.”

”Opiskelevana monen lapsen äitinä minulla ei ole tällä hetkellä minkään valtakunnan mahdollisuutta itse ostaa tällaista koulutusta. Minusta olisi aivan superihanaa lähteä teidän kanssanne luomaan uutta maailmaa!” kuuluivat Saijan vastaansanomattoman hienot perustelut.

”Missioni on luoda aivan uudenlaista, positiivista työvoimapolitiikkaa”, Saija sanoo.

”Missioni on luoda aivan uudenlaista, positiivista työvoimapolitiikkaa”, Saija sanoo.

VERKKOKOULUTUS ALKAA TAMMIKUUN LOPULLA

Seuraava Positive Psychology Practitioner -verkkokoulutus alkaa 28. tammikuuta. Jos sinäkin haluat positiivisen psykologian asiantuntijaksi, olet sydämellisesti tervetullut mukaan Saijan, Yacinen ja monien muiden motivoituneiden opiskelijoiden huippuporukkaan!

Saamamme palaute aiemmista, 20 opintopisteen PPP-koulutuksista on ollut erinomaista. Lisätietoja koulutuksesta – ja palautteista – saat täältä.

Ja huomaathan nopean ilmoittautujan edun! Kun ilmoittaudut PPP-koulutukseen viimeistään 31.12.2018, saat meiltä kukoistavan lahjan. Lahjoitamme sinulle 148 euron hintaisen vapaapaikan Kohti kukoistavaa elämää -verkkovalmennukseen, jonka voit puolestasi antaa joulu- tai uudenvuodenlahjaksi ihan kenelle haluat.

Ilolla,

Joyllan tiimi

Comment