Onnellisuuspiirakka – totta vai tarua?

Mitä mieltä olet? Onko professori Sonja Lyubomirskyn noin 15 vuotta sitten leipoma suuren suosion saanut piiras vielä syötävää?

Pidämme ilmaisen webinaarin onnellisuuden osatekijöistä sunnuntaina 1.9. kello 19 - 20.

Onnellisuuspiirasta on usein esitelty kertoen, että jopa 40 prosenttia onnellisuudestasi on itsestäsi kiinni. Geenit määräävät puolet ja vain pienen pieni osuus on olosuhteiden vaikutusta.

Piirakka ei maistu kaikille. Minkälaista kritiikkiä siihen kohdistuu? Mitä Lyubomirsky itse tuumii asiasta nykyisin? Professori otti taannoin ensimmäisen kerran julkisesti kantaa asiaan. Millä reseptillä meidän kannattaa jatkaa?

Tämän maksuttoman luennon vetävät netissä Joyllan soveltavan positiivisen psykologian maisterit Netta Lehtonen ja Paulina Piippo. Ilmoittaudu mukaan täältä.

Onnellisuus-webinaari-joylla.png

Järjestämme lähiaikoina muitakin ilmaisluentoja.

Maanantaina 26. elokuuta pidämme Tampereella ilmaisen yleisöluennon ”Positiivinen psykologia ja merkityksen voima”. Tampereen kesäyliopiston ja Joyllan järjestämään tilaisuuteen ilmoittautui ennätysmäärä kuulijoita (yli 600!), emmekä voi ikävä kyllä ottaa uusia ilmoittautumisia.

Tampereen tilaisuuden suosiosta innostuneina olemme päättäneet järjestää yhdessä Helsingin seudun kesäyliopiston kanssa samasta teemasta maksuttoman yleisöluennon myös Helsingissä lokakuun alkupuolella. Tarkempia tietoja luvassa lähipäivinä.

Lisäksi järjestämme positiivisesta psykologiasta ja merkityksen voimasta ilmaisen webinaarin netissä 22.10. kello 19 - 20.30. Webinaariin ilmoittautuminen onnistuu tästä.

Tervetuloa mukaan!

P.S. Ilmoittautuminen syyskuussa alkaviin Positive Psychology Practitioner -koulutuksiin on loppusuoralla! Kokonaan verkossa toteutettava puolivuotinen PPP-koulutus alkaa 2.9. Lähi- ja verkkokoulutuksen yhdistelmä puolestaan starttaa 4.9.

Ilmoittauduthan viimeistään 1.9.! Lisätiedot ja ilmoittautumislinkit löydät tästä. Perusteellisempi selvitys koulutuksen sisällöstä, palautteista ynnä muusta on tarjolla täällä.

Kysy ihmeessä meiltä lisää vaikkapa sähköpostitse info@joylla.com tai varaa Facebookin kautta puhelinjutusteluaika! Palvelemme sinua enemmän kuin mielellämme.

Joyllan uutiskirjeen voit tilata tästä.


Comment