Palataanpa vielä täällä blogissakin ikimuistoiseen maanantai-iltaan. Järjestimme (26.8.) yhdessä Tampereen kesäyliopiston kanssa ”Positiivinen psykologia ja merkityksen voima” -ilmaisluennon Tampereella. Tilaisuus oli kerrassaan hurja menestys; Tampereen yliopiston isoon saliin saapui lähes 600 kuulijaa! Vielä kerran suuri kiitos kaikille osallistujille!

Lue palautetta Tampereen luennolta

Tilaisuudessa keskityttiin ennen kaikkea merkityksen voimaan ja merkitykselliseen elämään. Mitä merkitys tarkoittaa positiivisessa psykologiassa, mistä tekijöistä se muodostuu ja miten itse kukin voisi lisätä sitä omassa elämässään?

– Merkitys on yksi kokonaisvaltaisen hyvinvointimme tärkeimpiä tekijöitä. Se vaikuttaa esimerkiksi itsetuntoon, elämäntyytyväisyyteen, rakkauden ja ilon kokemiseen sekä optimismiin ja toiveikkuuteen. Tutkimusten mukaan myös työelämässä tehokkuus ja tuottavuus lisääntyvät huomattavasti, kun työntekijät kokevat työnsä merkitykselliseksi, kertoivat tilaisuuden luennoitsijat, soveltavan positiivisen psykologian maisterit Netta Lehtonen ja Paulina Piippo Joyllalta.

Tässä kuvakavalkadia hyvin, hyvin merkityksellisestä illasta. Valokuvaajana Lotta Polviander.

Koska Tampereen merkitysluennolle olisi ollut huomattavasti enemmän tulijoita kuin pystyimme ottamaan vastaan, olemme päättäneet yleisön pyynnöstä järjestää parit uusinnat.

Pidämme samasta teemasta maksuttoman yleisöluennon myös Helsingissä 7. lokakuuta kello 18 - 19.30. Lisätiedot ja ilmoittautumiskaavakkeen löydät täältä!

Lisäksi järjestämme verkossa ”Positiivinen psykologia ja merkityksen voima” -webinaarin tiistaina 22.10. kello 19 - 20.30. Sekin on ilmainen. Voit ilmoittautua webinaariin vaikka saman tien tästä.

Eikä siinä vielä kaikki! Vähän eri teemasta, eli onnellisuuden osatekijöistä, on tarjolla ilmainen webinaari nyt sunnuntaina 1.9. kello 19 - 20. “Onnellisuuspiirakka – totta vai tarua?” -webinaariin voit ilmoittautua tästä!

VIELÄ EHDIT ILMOITTAUTUA SYKSYN KOULUTUKSIIN

Ilmoittautuminen syyskuussa alkaviin Positive Psychology Practitioner -koulutuksiin on aivan loppusuoralla! Kokonaan verkossa toteutettava puolivuotinen PPP-koulutus alkaa 2.9. Lähi- ja verkkokoulutuksen yhdistelmä puolestaan starttaa 4.9. Yhdistelmäkoulutuksen lähiopetukset pidetään Helsingissä ja koulutukseen on vielä pari paikkaa vapaana! Kokonaan verkossa tapahtuvaan koulutukseen paikkoja on enemmänkin.

Ilmoittauduthan viimeistään 8.9.! Lisätiedot ja ilmoittautumislinkit löydät tästä. Perusteellisempi selvitys koulutuksen sisällöstä, palautteista ynnä muusta on tarjolla täällä.

Kysy ihmeessä meiltä lisää vaikkapa sähköpostitse info@joylla.com tai varaa Facebookin kautta puhelinaika!

Ilolla,

Joyllan tiimi

Joyllan uutiskirjeen voit tilata tästä.

Comment