Asetatko sinä itsellesi tavoitteita? Vain 20 prosenttia meistä tekee niin. Ilolla ihmetellen, Sarianna -vlogin 14. jaksossa on aika puhua tavoitteiden asettamisen hyödyistä.

Omien arvojen mukaisesti asetetut tavoitteet muun muassa motivoivat, energisoivat, sitouttavat ja tuovat merkityksellisyyttä elämään. Mikä voisi olla sinun seuraava tavoitteesi? Huippusuoriutujat asettavat usein tavoitteita, joihin pääsyä he eivät vielä tiedä. Reitti selviää matkalla, kunhan päämäärä on kirkas!

"Ilolla ihmetellen, Sarianna" on vlogisarja kotiäitinä tällä hetkellä työskentelevän toimittajan ja vuorovaikutuskouluttajan, Sarianna Turulan, tutustumismatkasta positiivisen psykologian tieteeseen. Sarianna osallistuu Joyllan Positive Psychology Practitioner -verkkokoulutukseen kevään ja kesän 2019 aikana ja kertoo koulutuksen herättämistä ajatuksista vlogissaan eli videoblogissaan milloin Oulusta, lentokoneesta ja Dallasin auringon alta.

Opintomatkassa opastavat positiivisen psykologian asiantuntijat ja kouluttajat Netta Lehtonen ja Paulina Piippo Joyllalta. He vastaavat Sariannan vlogin kautta katsojien lähettämiin kysymyksiin. Kysymyksiä positiivisesta psykologiasta tai vaikka elämästä Dallasissa voi lähettää osoitteeseen sarianna (at) joylla.com.

Vlogisarjan aiemmat jaksot voit katsoa alta:

Osa 1: Koulutuksen kynnyksellä

Osa 2: Mitä positiivinen psykologia on?

Osa 3: Teräspappa porskuttaa ja Dallas lähenee

Osa 4: Hello from Texas!

Osa 5: Kiven kovia pehmeitä vahvuuksia

Osa 6: Ensin tuli flow, sitten “krapula”

Osa 7: Yhteisellä matkalla – Jenkeistä kukoistukseen

Osa 8: Kumpi motivoi enemmän auttamaan: rusina vai vilpitön halu?

Osa 9: Yksin ihmisten ympäröimänä

Osa 10: Osaatko rakkauden kieltä?

Osa 11: Oho ja vau – haltioitumisen hetkellä

Osa 12: Yläfemma tuntemattomille

Osa 13: Empatiavirta WTC-muistomerkillä

Joyllan uutiskirjeen voit tilata
tästä.

Comment