Missä sinä olit syyskuun 11. päivänä 18 vuotta sitten? Muistojälki World Trade Centerien terrori-iskuista on vahva. Millaisen merkin hirmuteko jätti New Yorkin ytimeen? Ilolla ihmetellen, Sarianna -vlogin 13. jaksossa ei tällä kertaa varsinaisesti ihmetellä ilolla, vaan pysähdytään WTC-muistomerkkien äärellä ja pohditaan positiivisen psykologian koulutuksessa esitettyjä empatian ja myötätunnon tunteita. Myötätunto saa toimimaan, kuten iskuissa henkensä uhalla auttaneet pelastushenkilökunta ja sadat vapaaehtoiset. Toisaalta empatialla on varjopuolensa: liiallisena se syö energiaa ja turruttaa ajatukset.

"Ilolla ihmetellen, Sarianna" on vlogisarja kotiäitinä tällä hetkellä työskentelevän toimittajan ja vuorovaikutuskouluttajan, Sarianna Turulan, tutustumismatkasta positiivisen psykologian tieteeseen. Sarianna osallistuu Joyllan Positive Psychology Practitioner -verkkokoulutukseen kevään ja kesän 2019 aikana ja kertoo koulutuksen herättämistä ajatuksista vlogissaan eli videoblogissaan milloin Oulusta, lentokoneesta ja Dallasin auringon alta.

Opintomatkassa opastavat positiivisen psykologian asiantuntijat ja kouluttajat Netta Lehtonen ja Paulina Piippo Joyllalta. He vastaavat Sariannan vlogin kautta katsojien lähettämiin kysymyksiin. Kysymyksiä positiivisesta psykologiasta tai vaikka elämästä Dallasissa voi lähettää osoitteeseen sarianna (at) joylla.com.

Vlogisarjan aiemmat jaksot voit katsoa alta:

Osa 1: Koulutuksen kynnyksellä

Osa 2: Mitä positiivinen psykologia on?

Osa 3: Teräspappa porskuttaa ja Dallas lähenee

Osa 4: Hello from Texas!

Osa 5: Kiven kovia pehmeitä vahvuuksia

Osa 6: Ensin tuli flow, sitten “krapula”

Osa 7: Yhteisellä matkalla – Jenkeistä kukoistukseen

Osa 8: Kumpi motivoi enemmän auttamaan: rusina vai vilpitön halu?

Osa 9: Yksin ihmisten ympäröimänä

Osa 10: Osaatko rakkauden kieltä?

Osa 11: Oho ja vau – haltioitumisen hetkellä

Osa 12: Yläfemma tuntemattomille

Joyllan uutiskirjeen voit tilata
tästä.

Comment