Haluatko hyödyntää tutkittua tietoa oman tai asiakkaidesi hyvinvoinnin edistämiseen? Ovatko uudet työkalut tarpeen?

Seuraava mahtavan palautteen saanut suomenkielinen Positive Psychology Practitioner -koulutus (20 op) alkaa ensi viikolla Helsingin kesäyliopistossa. Muutama paikka on vielä vapaana. Tässä puoli vuotta kestävässä koulutuksessa saat teoriaopintojen ohessa testata ja tutustua positiivisen psykologian käytännönläheisiin työkaluihin ja menetelmiin ensin itse. Mikä olisikaan parempi reitti viedä niitä omaan työhösi?

Tavoitteemme ei ole vain varustaa sinut vaikuttavilla hyvän elämän tieteen tiedoilla ja taidoilla. Haluamme tarjota sinulle elämyksen. Meille on tärkeää, että koet opinnot iloa ja energiaa tuottavina.

Voit tutustua koulutukseen täältä, sieltä löydät myös asiakkaidemme palautteita. Jos haluat keskustella kanssamme, ota mieluusti yhteyttä. Löydät yhteystietomme täältä.

Tässä vielä kahden asiakkaamme kokemus koulutuksesta, verkossa toteutetusta versiosta:

Koulutus on ylittänyt odotukseni. Se energisoi! Saan pienten lasten kotiäidin arkeeni pohdintaa, ja olen nähnyt ajattelussani muutosta. Koulutuksen vaikuttavuus on tullut selväksi ja se on minulle tärkeää myös työelämässä. Ihmettelen kouluttajien vahvaa ammattitaitoa, miten hyvin ovat asiassa sisällä. Heitä on mukava kuunnella. Omakohtaiset tarinat teorian ohessa tekevät sen, että asioita on helppo omaksua ja ymmärtää. Verkkotapaamiset muiden koulutuksessa olevien kanssa ovat minulle tärkeitä. Koulutus on keskihintainen ja koska olen tyytyväinen, en pidä sitä kalliina. Maksan mielelläni laadusta.
— Mari Granholm, kotiäiti, sosionomi, kuntoutusohjaaja, alkava yrittäjä
Mari Granholm, positiivinen psykologia
Olen todella tyytyväinen päätökseeni lähteä Positive Psychology Practitioner -koulutukseen. Halusin syventää tietämystäni positiivisen psykologian alueelta ja olenkin saanut koulutuksesta käyttööni uusia työkaluja, joita olen hyödyntänyt business coach -valmennuksissa sekä päivätyössäni rahoitusalalla toimivana esimiehenä. Koulutuksen materiaali on vaihtelevaa ja antaa mahdollisuudet paneutua omien aikataulujen ja resurssien mukaisesti todella syvällekin tieteelliseen pohjaan. Tieteellinen pohja tuo koulutukseen ja sen hyödynnettävyyteen lisää luotettavuutta ja uskottavuutta. Olen kokenut koulutukseen liittyvät harjoituskirjat aihealueita avaaviksi, ja niiden avulla on ollut oivalluttavaa työstää omia ajatusmalleja. Kouluttajat Netta ja Paulina ovat valoisia ja energisiä. He todella laittavat itsensä likoon kertomalla myös omia tarinoitaan. Mietin alkuun, miten koulutus toimii verkossa, mutta aihe on itselle niin tärkeä, että oikein hyvin on kaikki sujunut. Koulutuksessa on huomioitu kiitettävästi myös opiskelijoiden toiveita ja palautteita. Etäopinnot vaativat opiskelijalta omatoimisuutta sekä oman ajankäytön suunnittelua, mutta investointi omaan itseensä kannattaa aina.
— Mari Sarajärvi, oikeustieteiden maisteri, lifecoach ja business coach -valmentaja, www.coachinglab.fi
Mari Sarajärvi, positiivinen psykologia

Comment