Upeiden hakijoiden joukosta vapaapaikan syyskuussa alkavaan puoli vuotta kestävään 20 opintopisteen Positive Psychology Practitioner -verkkokoulutukseen saivat Johanna Matikka ja Erika Rautiainen. Onnittelut!

Päädyimme jakamaan yhden sijasta kaksi vapaapaikkaa tähän huippuhyvää palautetta saaneeseen Suomen laajimpaan positiivisen psykologian tiedettä tarjoavaan koulutukseen. Valinta oli todella vaikea, sillä saimme noin sata videota upeilta hakijoilta! Kiitos teille kaikille!

johanna matikka.jpeg

Johanna Matikka (YTM) toimii perhe- ja lähisuhdeväkivaltatyön asiantuntijana, kouluttajana ja kehittäjänä Ensi- ja turvakotien liitossa. Hän on työskennellyt lapsiin kohdistuvan kaltoinkohtelun, lähisuhdeväkivallan ja hyvinvointia uhkaavien kysymysten parissa 10 vuotta. Vapaalla Johanna ohjaa traumainformoitua joogaa ja TRE® harjoitusta sekä organisoi naistenpiirejä. Positive Psychology Practitioner -koulutuksesta Johanna uskoo saavansa uutta sisältöä, inspiraatiota ja osaamista niin työhönsä, kuin muuhun elämäänsä puolisona, äitinä ja ystävänä.

erika rautiainen.jpeg

Erika Rautiainen on kilpa-aerobiccari, jonka päätähtäimet ovat vuoden 2019 SM-kilpailut keväällä ja EM-kilpailut syksyllä. Hänellä on urheilu-uraa takana jo 20 vuotta, mutta rakkaus voimisteluun on edelleen vahva. Erika aikoo jatkaa kilpailua niin kauan kuin hyvältä tuntuu ja samalla tehdä "oikeita" töitä sekä opiskella. Positive Psychology Practitioner -koulutuksen antia Erika haluaa käyttää kehittyäkseen nuorten urheilijoiden yksilöllisiä vahvuuksia korostavaksi henkiseksi valmentajaksi.

Huikeista tarinoista ja tavoitteista haltioituneina päädyimme lisäksi antamaan muutaman vapaapaikan myös Joyllan suositulle Kohti kukoistavaa elämää -verkkokurssille. Tämä kahdeksan viikkoa kestävä kurssi käsittelee samoja kukoistuksen teemoja kuin Positive Psychology Practitioner -ohjelma. Kurssi toimii oman kukoistuksen edistämisen lisäksi hyvänä johdantona positiivisen psykologian tieteeseen.

Kaikille vapaapaikan saaneille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Jos haluat mukaan koulutukseen, voit ilmoittautua Tampereen ja Helsingin seudun kesäyliopistojen kautta. Järjestämme seuraavan Positive Psychology Practitioner -koulutusta esittelevän infowebinaarin tämän viikon torstaina 9.8. kello 18-19. Toivotamme kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi tähän maksuttomaan verkkotapahtumaan. Voit ilmoittautua mukaan täällä. Ei hätää, jos et pysty osallistumaan webinaariin torstaina. Mikäli olet ilmoittautunut, lähetämme sinulle tallenteen, jonka voit kuunnella jälkikäteen.

Nämä PPP-koulutukset ovat houkutelleet mukaan aivan mielettömän ihania ihmisiä. Emme malta odottaa syksyn koulutusten alkamista. Olemme valtavan etuoikeutettuja ja kiitollisia siitä, että saamme tehdä työtä, joka kerää yhteen tällaista huippujengiä!

Ilolla,
Paulina ja Netta

1 Comment